Morten Bartelsen Juniormester
14. marts 2019 - 09:15 Der er 1 kommentar

Google Sheet

Hej med jer :)

Tak for en fantastisk side.. Jeg syntes efterhånden at jeg oplever Google blive mere og mere anerkendt for deres regneark osv.. Når jeg skal oprette en opgave, så kan jeg vælge Exel men ikke Sheets, ville det ikke være fint med hver deres gruppe? Der er alligevel en del funktioner der ikke er helt ens, trods alt :)

Mvh Morten Bartelsen
olsensweb.dk Ekspert
14. marts 2019 - 14:48 #1
jeg vil give dig ret, dog vil jeg forslå et ændre det lidt:
https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/software/office-og-kontorpakker skulle opdeles i en MS office/office 365, og en Open/Libre office, og en google office

https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/software/excel  skulle over i MS office.
https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/software/word  skulle over i MS office.
https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/software/powerpoint skulle over i MS office.
outlook, kunne også flyttes fra emailprogrammer over i MS office.,
Access, kunne flyttes fra databaser over i MS office.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.