plok Forsker
14. marts 2019 - 20:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

iPhone 7 vil ikke afspille Lyd/ringetoner, hver gang?

Hej.

Jeg har et problem med min iPhone 7. Den vil ikke afspille lyd, hver gang den burde? Den afspiller lyd engang i mellem, men problemet opstår typisk når den skal afspille ringetoner eller alarmer?

Dog virker den nogle gange.

Nogen som kender til dette problem?
ink Ekspert
15. marts 2019 - 09:23 #1
Kender ikke problemet, men du kunne jo forsøge med at slukke din telefon helt og så genstarte. Løser ofte problemer.

Hvis det ikke er nok, kunne du lave en sikkerhedskopi af alt, enten i iCloud eller med en PC/Mac (iTunes og kabel). Derefter logger du ud af alle konti især iCloud og find my iPhone. Du går så i indstillinger og sletter alt. Derefter genstarter du og geninstallerer fra din sikkerhedskopi. På Apples hjemmesider kan du finde vejledning, såfremt du har behov.
plok Forsker
18. marts 2019 - 00:37 #2
Mange tak. Jeg geninstallerede hele telefonen og så virkede det igen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.