Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 09:31 Der er 6 kommentarer

Paragraftegn på macbook pro...

Hej, jeg har en macbook pro 2009. Til venstre for 1-tast er både vist paragraf- og dollartegn. Men tegnene ><≤ bliver vist ved brug i stedet for.
Derfor er mit spørgsmål, er der en anden måde at lave paragraftegnet, eller er det muligt at ændre tastens funktion, så jeg kan få paragraftegnet? (Istedet for de krokodillenæb)
På forhånd tak...
Lukas-Rasmussen Praktikant
15. marts 2019 - 10:36 #1
Den bør skrive "§" ved at holde shift inde og klikke på knappen med dollartegn og paragraftegn. Virker det ikke for dig?
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 10:39 #2
Nej der kommer ´´>´´ i stedet..
egonspock Mester
15. marts 2019 - 10:49 #3
Så er det nok sat op til et andet tastatur. Gå i Sytemindstillinger->Tastatur og vil Indtastningsenheder. Der kan man se hvordan tastaturet er sat op og evt. sætte flere til. Måske står dit til amerikansk, og det burde måske stå på dansk eller lignende. Slå også Vis tastaturmenu til, så får du nogle gode værktøjer under flaget i menuen øverst til højre.
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 10:55 #4
Den er sat op til dansk tastatur....
claes57 Ekspert
15. marts 2019 - 11:58 #5
prøv alle taster igennem - med og uden Shift. Hvis den ligger et andet sted, så skift til fx usa-tastatur, luk helt ned, start og indlæs dansk tastatur igen. Med lidt held, så er filen på plads.
Hvis § ikke findes, så er der måske knækket en leder under tastatur - evt kobl et ekstern på, og se om det virker med §, hvis ja, så er dit defekt.
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 12:31 #6
Hmm. okay mange tak for hjælpen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.