Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 09:31 Der er 6 kommentarer

Paragraftegn på macbook pro...

Hej, jeg har en macbook pro 2009. Til venstre for 1-tast er både vist paragraf- og dollartegn. Men tegnene ><≤ bliver vist ved brug i stedet for.
Derfor er mit spørgsmål, er der en anden måde at lave paragraftegnet, eller er det muligt at ændre tastens funktion, så jeg kan få paragraftegnet? (Istedet for de krokodillenæb)
På forhånd tak...
Lukas-Rasmussen Praktikant
15. marts 2019 - 10:36 #1
Den bør skrive "§" ved at holde shift inde og klikke på knappen med dollartegn og paragraftegn. Virker det ikke for dig?
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 10:39 #2
Nej der kommer ´´>´´ i stedet..
egonspock Mester
15. marts 2019 - 10:49 #3
Så er det nok sat op til et andet tastatur. Gå i Sytemindstillinger->Tastatur og vil Indtastningsenheder. Der kan man se hvordan tastaturet er sat op og evt. sætte flere til. Måske står dit til amerikansk, og det burde måske stå på dansk eller lignende. Slå også Vis tastaturmenu til, så får du nogle gode værktøjer under flaget i menuen øverst til højre.
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 10:55 #4
Den er sat op til dansk tastatur....
claes57 Ekspert
15. marts 2019 - 11:58 #5
prøv alle taster igennem - med og uden Shift. Hvis den ligger et andet sted, så skift til fx usa-tastatur, luk helt ned, start og indlæs dansk tastatur igen. Med lidt held, så er filen på plads.
Hvis § ikke findes, så er der måske knækket en leder under tastatur - evt kobl et ekstern på, og se om det virker med §, hvis ja, så er dit defekt.
Frede1998 Praktikant
15. marts 2019 - 12:31 #6
Hmm. okay mange tak for hjælpen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.