MadsToft Novice
22. marts 2019 - 20:00 Der er 1 kommentar

Headset med mikrofon virker ikke til PC

Hej eksperter

I dag da jeg skulle til at spille med en af mine venner og derfor skulle bruge min mic satte jeg den ind i headsættet og koplede det til computeren. Mit problem var at der kun kom lyd ud af headsættet og ingen lyd gennem mikrofonen altså ligesom den var muted, jeg havde bare ikke muted det og prøvede skiftes vis at mute det og unmute det igen, men ingenting hjalp. Så prøvede jeg (nok lidt dumt) at gå ind på youtube og fandt denne video https://youtu.be/o5E6-1t4AA4
og gjorde det der blev gjort i den video. Derefter kommer der heler ikke lyd ud fra headsættet mere. Der ud over virker headsæt med mikrofon og lyd ganske fint til telefon og Playstation.
Headsættet er et Corsair Hs50 Stereo

Hvad kan jeg gøre for at få lyd og mikrofonen til at virke?
På forhånd tak :-)
ErikHg Ekspert
22. marts 2019 - 21:20 #1
Prøv evt. at fjerne driverne, og download de seneste fra producentens hjemmeside.
Lover ikke at det løser dit problem men det er værd at forsøge. Opret et gendannelsespunkt inden du afinstallerer.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kom med inden for i IBM's rullende it-sikkerhedscenter: “Du skulle have set min mailboks efter vi annoncerede, at vi ville bygge den her lastbil”
Inden for de kommende måneder bliver det muligt at ringe efter IBM's sikkerhedslastbil, der bedst kan sammenlignes med DR-serien Rejseholdets rullende kommandocentral, hvis man bliver ramt af et hackerangreb. Kom med ind bag i IBM's rullende sikkerhedscenter.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.