lemads52 Juniormester
25. marts 2019 - 08:50 Der er 2 kommentarer

Virker kun når Filezilla er åben

Jeg har fået et underligt problem.
Jeg har kreeret en hjemmeside i Wordpress, som kun vil åbne i browseren, når Filezilla er åben. Måske skal jeg endda overskrive wp-config.php filen med én fuldstændig magen til.
Hjemmesiden ligger i en undermappe i roden.

Jeg har prøvet at slette filen og indsætte en ny, men det hjælper heller ikke.

Hjælp, én eller anden
25. marts 2019 - 10:21 #1
hvor ligger hjemmesiden ? på et hotel eller på din computer ?
port 80 skal være åben for at en hjemmeside virker

hvis snmb er slået fra i router, er port 80 død

filezilla har ikke noget med det at gøre, den kører ftp på port 21

kører din hjemmeside derhjemme på en webserver, skal du checke at den er sat korrekt op. kører din hjemmeside på hotel, skal du slette din cache og genstarte hjemmeside med ctrl+f5 for at den læser de nye uploadede filer, og ikke bare viser de gamle!
lemads52 Juniormester
25. marts 2019 - 10:46 #2
Den ligger på et hotel.
Den virkede indtil for en uge siden, så viste den pludselige en besked:

Der kan ikke oprettes forbindelse til dette website byroetistruer.dk var for lang tid om at svare.

Prøv at:
Kontrollere forbindelsen
Kontrollere din proxy og din firewall
Køre Windows Netværksdiagnosticering
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.