chrcms Novice
25. marts 2019 - 15:13 Der er 6 kommentarer

Microsoft Dynamics NAV er ved at løbe tør for systemressourcer.

Hej Alle

Vi har Dynamics NAV 2017 v. 10.0.22286.0 sammen med Continia til scanning af faktura (regnskab). Vi oplever at  systemet løber tør for ressourcer hele tiden selvom der er massere af ressourcer fri både på pc'en og på appserveren som kører NAV. Det kører på terminal servere

Der kommer den her besked:

Microsoft Dynamics NAV
---------------------------
Microsoft Dynamics NAV er ved at løbe tør for systemressourcer. Luk alle ubrugte Microsoft Dynamics NAV-vinduer nu for at forhindre, at data går tabt.


Er der andre som har lignende problemer eller oplevet at de får denne her fejl, Nogle hurtigt google søgning giver samme problemer andres steder, men ingen umiddelbare løsninger.

Alt hjælp er værdsat
sidwave Ekspert
25. marts 2019 - 15:30 #1
sæt din vurtuelle ram til 32768 mb, nu har du 32gb ekstra ram
fast størrelse: minimum 32768, maximum 32768
chrcms Novice
25. marts 2019 - 15:43 #2
Serveren kører med 32GB RAM på nuværende tidspunkt og har ca. 50 frie . Den har også 8 x vCPU E5-2667 @ 3,2GHz hvor af den bruger <10%
sidwave Ekspert
25. marts 2019 - 15:50 #3
det er muligt, men jeg har et eksempel: jeg har 16gb ram og lavede video i adobe premiere uden problemer. så en dag vil den ikke pga ram, og det var uanset hvad, den ville ikke engang rendere et enkelt billede med en lyd på, så satte jeg virtuel ram til, nu ville den.

derfor, prøv
chrcms Novice
25. marts 2019 - 16:17 #4
Jeg prøver og så ser vi hvad der sker. Det kræver en genstart af serveren og den er sat til i nat kl. 02
Camille Praktikant
02. maj 2019 - 08:53 #5
Virkede det? Vi oplevede det samme i går.
chrcms Novice
02. maj 2019 - 10:43 #6
Det virkede desværre ikke, vi fik den hævet og det havde ingen effekt.
Nu skifter vi faktisk hosting her pr. 1/7 og så håber vi at det måske afhjælper problemet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan migrerer du til SAP's nye ERP-platform S/4HANA på rekordtid: "Det står hurtigt klart, at det bliver fysisk umuligt at flytte alle kunder til en S/4-løsning inden 2025"
Danske SAP-kunder står for tiden over for valget om at skulle migrere til SAPs nyeste ERP-kerne SAP S/4HANA. Men hvilken tilgang skal du vælge, og hvor lang tid tager det egentlig at foretage en teknisk migrering af et ERP-system? Her er svaret fra it-leverandøren Itelligence, der har rundet 50 migreringsprojekter på verdensplan.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.