chrcms Novice
25. marts 2019 - 15:13 Der er 4 kommentarer

Microsoft Dynamics NAV er ved at løbe tør for systemressourcer.

Hej Alle

Vi har Dynamics NAV 2017 v. 10.0.22286.0 sammen med Continia til scanning af faktura (regnskab). Vi oplever at  systemet løber tør for ressourcer hele tiden selvom der er massere af ressourcer fri både på pc'en og på appserveren som kører NAV. Det kører på terminal servere

Der kommer den her besked:

Microsoft Dynamics NAV
---------------------------
Microsoft Dynamics NAV er ved at løbe tør for systemressourcer. Luk alle ubrugte Microsoft Dynamics NAV-vinduer nu for at forhindre, at data går tabt.


Er der andre som har lignende problemer eller oplevet at de får denne her fejl, Nogle hurtigt google søgning giver samme problemer andres steder, men ingen umiddelbare løsninger.

Alt hjælp er værdsat
sidwave Ekspert
25. marts 2019 - 15:30 #1
sæt din vurtuelle ram til 32768 mb, nu har du 32gb ekstra ram
fast størrelse: minimum 32768, maximum 32768
chrcms Novice
25. marts 2019 - 15:43 #2
Serveren kører med 32GB RAM på nuværende tidspunkt og har ca. 50 frie . Den har også 8 x vCPU E5-2667 @ 3,2GHz hvor af den bruger <10%
sidwave Ekspert
25. marts 2019 - 15:50 #3
det er muligt, men jeg har et eksempel: jeg har 16gb ram og lavede video i adobe premiere uden problemer. så en dag vil den ikke pga ram, og det var uanset hvad, den ville ikke engang rendere et enkelt billede med en lyd på, så satte jeg virtuel ram til, nu ville den.

derfor, prøv
chrcms Novice
25. marts 2019 - 16:17 #4
Jeg prøver og så ser vi hvad der sker. Det kræver en genstart af serveren og den er sat til i nat kl. 02
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
It-sikkerheden afhænger af dig!
Du kender det sikkert. En kollega vil dele en fil med navne, mailadresser og andre personlige data fra jeres Salesforce database, med en partner i EU. Vedkommende beslutter at smide en Excel-fil i DropBox og sender et link til partneren til download. En anden kollega skal bruge en kundes bankoplysninger for at kunne lave en overførsel, så kunden sender selvfølgelig en e-mail med alle bankoplysninger. Ovenstående er blot to eksempler på det, der sker flere gange dagligt. Nemlig tilfælde hvor der skal deles følsomme oplysninger, hvor der er meget dårlig datasikkerhed. Det er en konstant stressfaktor for de sikkerhedsansvarlige i it. Derfor er det en absolut nødvendighed, at have de rigtige værktøjer og teknologier, for at gøre samarbejdet med andre virksomheder, så smertefrit som muligt. Det kan du læse mere om, hvordan du opnår i dette white paper.