Psykochicken Novice
08. maj 2019 - 15:07 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Vælg iframe src fra stifinder

Jeg har en html-side med en iframe.
Iframe src hentes via en menu (en simpel liste med links).
Jeg vil gerne have at brugeren via menuen selv får lov at vælge iframe src direkte fra stifinderen. Hvordan gør man det ?
Slater Ekspert
08. maj 2019 - 15:17 #1
Det kan du ikke. Ikke i browser-Javascript i hvert fald, så skal du over i at lave en NodeJS GUI, f.eks. med Electron.

Browser-Javascript tillader ikke at du læser en sti fra brugerens computer. Du kan bruge en <input type="file"> til at vælge en fil, men du kan ikke få lov at læse filen eller filstien fra Javascript, du kan kun få filnavnet.

Alternativet er at bruge noget backend-kode til at uploade denne fil og så vise den i en iframe. Det kan lade sig gøre, men virker ikke helt som hvad du ønsker.
Psykochicken Novice
12. maj 2019 - 21:54 #2
Kan jeg så hente en liste blot med filnavnene ?
Hvis jeg så på forhånd kender stien og filtypen kan jeg vel "binde" de oplysninger sammen til links ?
Slater Ekspert
13. maj 2019 - 10:05 #3
Det kan du godt, forudsat at html-filen der indeholder iframes også køres lokalt, altså via file:// protokollen. Du kan heller ikke åbne lokale filer i en iframe fra en side der ligger online.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.