perj2000 Praktikant
22. juni 2019 - 15:04 Der er 1 kommentar

Google maps

Hej
Dette spørgsmål er sikkert besvaret flere gange, synes bare ikke at kunne finde svar.
Kort fortalt, hvis jeg har en dansk adresse og vil vise et kort (google map) med en markering, hvordan kan det gøres dynamisk nu. For ca. et år siden var lige til med
GMLink = AdresseGoogle & "" & "," & Bynavn & "," & Land
og så ellers denne streng.
http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center=" & GMLink & "&zoom=15&size=600x600&maptype=roadmap&markers=" & GMLink & "&sensor=false'

Så blev kortet med markør vist.
Jeg ved at noget har ændret sig, at man skal have en "API KEY". Det har jeg også fået, men, jeg kan simpelthen ikke få vist et kort dynamisk udfra adresseoplysninger i en tabel

Nogen som kan hjælpe mig lidt videre?

Hilsen
Per
erikjacobsen Professor
23. juni 2019 - 14:08 #1
Hvis det absolut ikke skal være google maps, så måske:

  https://findvej.dk/Schackenborg1,6270?zoom=13
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.