posten Ekspert
24. juli 2019 - 09:53 Der er 14 kommentarer og
1 løsning

duka pc

er der nogen der ved hvodan man kommer i kontrolpanelet på en duka pc skal slette pdf for at lave den danslke
ink Ekspert
24. juli 2019 - 09:58 #1
En DuKa PC er låst. Du skal have fjernhjælp fra firmaet.

Overtog en brugt DuKa hvor licensen for hjælp var udløbet. Skulle absolut ikke bruge den betalte assistance mere, så jeg geninstallerede Win 10 forfra, men den løsning dur selvfølgelig ikke i normal situationen.
posten Ekspert
24. juli 2019 - 10:01 #2
jo men har fået at vide der er en kode så jeg kan komme i kontrolpanet som nu er låst ved godt det nemme for os er at lægge en ny win 10 på den ink
220661 Ekspert
24. juli 2019 - 10:50 #3
Hvis pc kører på Windows 7 vil jeg anbefale at lægge Win 10 på den så du har et system der er fremtids sikret. DUKA kan godt levere Windows 10 men det er ny pc og en pris der er horribel. Har selv her for 3 måneder siden gjort der samme på min mors pc. Licens der er i bunden kan du aktivere den med.
posten Ekspert
24. juli 2019 - 11:00 #4
det er en duka pc med win 10
220661 Ekspert
24. juli 2019 - 12:21 #5
Ok. Ja så er det hvad man er til. Personligt bryder jeg mig ikke om den brugerflade der var. Pc kan ikke multitaske som man kan på en normal pc. I den gamle version kunne man godt åbne pc så man kunne komme ind bag systemet. Men der var stadig begrænsninger for hvad man kunne gøre.
claes57 Ekspert
24. juli 2019 - 14:32 #6
hvis du kan lave tricket med at slukke lige når win starter, og gøre det 3 gange, så vil den starte med mulighed for bla fejlrettelse. Start kommandoprompt, og bare skriv
control panel
det burde åbne et vindue med kontrolpanelet.
posten Ekspert
24. juli 2019 - 17:32 #7
¤6 oki det vil jeg prøve når jeg er der næste gang  du hører nærmere
220661 Ekspert
08. august 2019 - 09:30 #8
Er du kommet videre?
posten Ekspert
09. august 2019 - 08:43 #9
jeg har ikke været der ude hvor den står men vil som skrevet tidligere svare hér  når det sker
posten Ekspert
08. april 2020 - 14:56 #10
har dags dato været ude ved den der duka pc hvor vi ringede til dem i din duka menu er der til højre næst sidst en hænelås når du klikker på den gentarter den så UDEN  duka og du kan både komme i pc-instillinger og i dit kontrol panelså ikke noget med gøre som i #6
lukker den så herved
SommerFyr Seniormester
20. august 2020 - 19:16 #11
Hej jeg har købt en dukapc og må sige det er sku da nemt at installer nyt styresystem på den. to mig 30 min og så var der nyt windows 10 på den. hvorfor siger alle det er så svært.. Hvad er det for problemer i møder ?
220661 Ekspert
20. august 2020 - 19:31 #12
#11 Spørgsmålet her havde ikke noget om at installere Windows 10 på en Duka pc. Det var at tilgå kontrolpanelet.
SommerFyr Seniormester
20. august 2020 - 19:34 #13
ok. men det har jeg heller ikke nåde problem med..
220661 Ekspert
20. august 2020 - 19:42 #14
Det er fint. Jeg har selv installeret Windows 10 på en Duka pc. At installere systemet var ikke et problem. Jeg havde dog lidt bøvl med en driver som Windows Update mente var god for computeren. Den ødelagde det trådløse netværk så flymode stod og  flashede på skærmen.
SommerFyr Seniormester
20. august 2020 - 20:00 #15
Da jeg købt den var dukapc menu system på den som jeg har prøve lidt men ikke syndes var nåde at bruge tid på, så jeg valgt at afinstaller alt der have med det at gøre samt slette bruger, og oprette mig selv på den, det gik nemt, her efter installer jeg windows 10 uden problemer..  men ja driver til den var lidt mere nåde møg. dog brugt jeg et par driver software som kun finde nåde der virker. .
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.