ossys Juniormester
24. juli 2019 - 16:26 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Billeder til Instagram fra Computeren

Instagram. Jeg har fået et problem, da jeg gerne vise billeder på Instagram. Hvordan benytter man COMPUTEREN til at oploade billeder til Instagram. Jeg har fundet en vejledning til Apple Computer, men ikke til en Windows (7). Jeg anvender browseren Crome.  Jeg har oprettet en gyldig profil. Er der en der har et bud.
ink Ekspert
24. juli 2019 - 16:50 #1
ossys Juniormester
24. juli 2019 - 17:54 #2
Der var jeg for hurtigt ude. Det er den samme side som jeg har fundet. Han omtaler kun MAC indstillingerne og siger, at der i Windows kan findes de samme menupunkter. Det er ikke lykkedes mig, men jeg er heller ikke nogen havørn til Crome.
martens Professor
24. juli 2019 - 23:11 #3
Prøv med  CTRL  + SHIFT + I
Derefter CTRL + SHIFT + M
og så et tryk på F5

Wupti din browser opfører sig som på en mobil eller tablet ;o)
martens Professor
24. juli 2019 - 23:12 #4
Virker i såvel Chrome som Firefox
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.