05. september 2019 - 10:13 Der er 2 kommentarer

Bærebar Knurre efter installering af linux

Hej alle jeg gik fra Windows 10 til Linux Ubuntu 18.04 LTS på min  Lenovo T400. Hvor jeg førhen oplevede at laptoppen blev hurtig varm efter at havde været tændt i en halv time oplever jeg nu at der er sket en kæmpe forbedring og den kan nærmest stå tændt i over 24 timer uden at blive varm dog har jeg fået et lille problem som jeg ikke aner hvad skyldes og det er at jeg kan høre en form af "knurre" lyd fra køler udgangen hvad kan dette skyldes?
220661 Ekspert
05. september 2019 - 17:17 #1
Noget der ligger som blæseren rammer vil jeg tro. Lyden ændrer sig som blæseren kører op og ned ikke? Er der under bunden ribber der hvor blæseren er, så prøv at suge så skidtet trækkes ud. Du må ikke blæse i bunden. Skal du blæseskal det være der hvor blæser puster ud. Gør det evt samtidigt men fikser vingen så den ikke fiser rundt. MAn kan gøre dette med en clips der rettes ud.
09. september 2019 - 09:57 #2
Det vil jeg prøve tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.