Emmakkk Praktikant
03. december 2019 - 19:55 Der er 4 kommentarer

Hjælp mig med at få adgang til min Snapchat!!!

Hej

Jeg har mistet adgang til min Snapchat, hvor ALLE mine billeder af min datter og mine afdøde bedsteforældre er gemt... jeg har prøvet ALT og søger en der kan hacke sig ind, betaler gerne!! Jeg kan fremsende pas, kørekort, video med en ske på næsen, ja you name it, for at bevise det er min egen konto...

Please hjælp 😫😫😫
CRKrogh Ekspert
03. december 2019 - 20:22 #1
Der er en god "spiseseddel" at tage udgangspunkt i her:
https://blog.avira.com/snapchat-account-regain-access/

Der er en del ting at forholde sig til, inden man begiver sig ud i at hacke sig tilbage ind i kontoen, så start med de forslag, der er i artiklen og giv gerne feedback her i tråden på de enkelte punkter, men især hvis du ender med at kontakte SnapChat's support (sidste punkt).
Emmakkk Praktikant
03. december 2019 - 20:27 #2
Jeg er allerede der hvor jeg har kontaktet supporten.. fordi jeg har fået nyt nr og mail, kan de ikke hjælpe :(
CRKrogh Ekspert
03. december 2019 - 20:39 #3
Har du en mistanke til hvordan kontoen er kompromitteret i første omgang?
Jeg tænker umiddelbart i retning af ingen 2-faktor validering og genbrug af brugernavn+password i mange sammenhænge rundt omkring på nettet?

Du kan evt. tjekke her, om dit password er lækket et sted:
https://haveibeenpwned.com/Passwords
MADOlsen Seniormester
04. december 2019 - 13:54 #4
Puha, SnapChats servere er altså også et af de sidste steder, jeg ville gemme uerstattelige billeder! :-( Håber du får adgang igen, og hvis du gør, så skynd dig at gemme alt lokalt!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.