Kasper1989 Novice
17. december 2019 - 09:26 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Coreldraw med excel reference

Jeg sidder og arbejdet i et dokument hvor der er små tekstbokse som referere til en excelfil.  der er en simpel excel med 2 kolonder og 5 rækker. Jeg kunne godt tænke mig at tilføje en ekstra række, men når jeg hopper tilbage i CorelDraw, lader den ikke den nye række komme med ind på tegningen. Jeg håber det giver mening..

Er der en kyndig der kan hjælpe med dette?

Mvh Kasper
ebea Ekspert
17. december 2019 - 09:56 #1
I Coreldraw, kan du ikke trække, eller kopiere tekster ind. De vil komme ind som objekter. Så hvis du skal have et link ind, så skal du manuelt lave dette i din eksisterende tegning.
Kasper1989 Novice
17. december 2019 - 10:09 #2
Jeg er helt med på at det er et objekt. jeg har fået en eksisterende fil, hvor der ligger worksheet-objekter i. objekterne  referere til excelfilerne, men jeg vil gerne have en række mere på, men der kan man ikke ved bare at klikke ind i filen og tilføje en række mere.
ebea Ekspert
17. december 2019 - 10:21 #3
#2  -  Nej, det kan man ikke (hvis det er et objekt) i Coreldraw. Men hvis dine Excel data er indsat som en tabel i Corel, så burde du kunne dobbeltklikke på tabellen, og derved blir' du bragt til excel, hvor du kan lave ændringer, som så reflekteres i Excel.
Kasper1989 Novice
17. december 2019 - 10:33 #4
Det er netop der problemet er, Jeg klikker mig ind i objektet, og laver en ekstra række i excelfilen, men den ændring optræder ikke op objektet efterfølgende :)
ebea Ekspert
17. december 2019 - 11:24 #5
#4 - Nej, jeg skriver også, at du kan ikke gøre det med et objekt, men du kan, hvis det er oprettet som en tabel i Coreldraw!
Prøv f.eks. at lave en lille opstilling i Excel, og så kopier det over i en ny Coreldraw tegning, og indsæt der. Så vil du se det som en tabel i Corel, og hvis du dbl. klikker på tabellen, så bliver du ført over i excel, hvor du kan lave ændringer, som så reflekteres tilbage i Corel tabellen.
Kasper1989 Novice
17. december 2019 - 12:50 #6
Det prøver jeg lige!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.