Avatar billede lujak05 Praktikant
21. december 2019 - 09:15

Googlekalender med skiftehold

Hej

Jeg har brug for lidt hjælp. Jeg har tidligere gjort brug af appen shiftlife organiser, som i sin enkelthed gør det muligt at jeg kan definere nogle forskellige vagtlængder og tidspunkter ifbm mit skifteholdsarbejde.

Når jeg så modtager min vagtplan kan jeg gennem appen, lynhurtigt vælge hvilke dage jeg har hvilke vagter. Når de enkelte vagter er udpeget til de konkrete dage, opdaterer den med min googlecalender.

Jeg har stadig appen, men idet jeg har en ældre ipad kan appen ikke længere køre på ipad. Jeg bruger androidtelefon, og har derfor ikke mulighed for at bruge appen længere.

Jeg mangler derfor en løsning (forholdsvis gratis) hvor jeg kan gøre det tilsvarende. Jeg kunne godt tænke mig det var en onlinefunktion, hvor jeg kan benytte en windows-pc, alternativ en android app.

Nogen der kender til noget?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester