sonofdavy Praktikant
04. januar 2020 - 17:21 Der er 4 kommentarer

Tretten årig vil starte webshop

Hej jeg er en tretten årig dreng der gerne vil starte min egen lille webshop, skal man til at kontkte skat og told før man går igang jeg regner med at jeg kun sælger for en 300-500 kr om måneden så kan man så godt bare lave en uden at informere nogen, som sagt er jeg tretten år og jeg har ikke noget der er 18+ der kan administrere underskrift arbejde osv, har lavet en hjemmeside men har ik lagt den ud endnu.
perwolf Seniormester
04. januar 2020 - 18:22 #1
Udmærket initiativ! :-)
Se her hos SKAT: https://skat.dk/skat.aspx?oid=4460
perwolf Seniormester
04. januar 2020 - 18:24 #2
a3-seo.dk Guru
05. januar 2020 - 05:51 #3
Med et salg på 300-500,- DKK pr. måned, vil det ikke være krævet at du får moms nummer og lignende.

Du kan reelt blot gå igang ....

Det vil dog være fornuftigt at du laver dig et regnskab, ikke blot for din egen skyld, men også for, hvis told og skat skulle spørge efter det.

Ganske nemt, et regneark med 2 kolonner, 1 for indkøb, gem kvitteringer, 1 for salg gem bilag.

På din lokale Borgerservice, vil de kunne vejlede dig i, hvordan et frikort med den indtægt, kan fritages for både skat og moms.

Held og lykke, se af at komme igang ;-)
Ane Praktikant
05. januar 2020 - 11:04 #4
Jeg har en lille webshop: https://jomfruane.dk
Salg herfra indberetter jeg bare som B-skat, da det er under momsgrænsen. Det er ikke spor svært, så bare gå i luften.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få øjeblikkelig og brugbar sikkerhedsindsigt med SIEM i skyen
En stigende del af virksomhedens kritiske IT-infrastruktur og applikationer driftes som hybridløsninger eller leveres online som SaaS eller PaaS. Alligevel er mange sikkerhedsprodukter stadig on-premise-baserede, tunge at implementere, kræver løbende vedligehold, er svære at overskue og bliver slet ikke udnyttet effektivt – hvis de da overhovedet installeres. Men det er under hastig forandring. Gartner venter, at 80% af alle Security Information and Event Management-løsninger (SIEM) om højst fem år vil have kernefunktioner, der udelukkende leveres via skyen, og det er der gode grunde til. Cloudbaseret SIEM er mere agilt, lettere at implementere, trækker på både AI og flere datakilder, er enkle at skalere og giver et markant bedre og mere prioriteret overblik over aktuelle trusler. Læs meget mere i denne hvidbog.