fjeld Praktikant
01. februar 2020 - 20:45 Der er 1 kommentar

C5 - ODBC

Hej alle,

Jeg leder efter en ekspert der kan få en ODBC driver til at virke med C5. DNS er sat op, men når jeg prøver at bruge ODBC driveren til at connecte til Excel, så før jeg følgende fejl:

"ODBC: ERROR [S1000] [Simba][SimbaEngine ODBC Driver][DRM File Library]General error.
ERROR [IM006] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed
ERROR [01000] [Microsoft][ODBC Driver Manager] The driver doesn't support the version of ODBC behavior that the application requested (see SQLSetEnvAttr)."

C5 versionen er Microsoft Dynamic C5 version 4.4.4.14 (Build #14)
ADDCON-C5 Seniormester
02. februar 2020 - 10:12 #1
Davs,

Kører din client 32 bit eller 64 bit ?
Hvordan ser din ODBC opsætning ud ?

Vær opmærksom på den nedenstående:

Opsætning af ODBC DSN (før C5 2010)

C5 2010 kræver ikke længere en ODBC-DSN så dette punkt er ikke længere relevant for nyere C5 installationer. ODBC forbindelsen opsættes som sagt under Data Sources (ODBC) under Kontrol Panelet i Windows.

Det har for C5 ingen betydning om det er en User-DSN eller en System-DSN. Det kræver dog administrator rettigheder at oprette en System-DSN. Derfor anbefales det at bruge en UserDSN.

Microsoft Dynamics C5 kræver en 32-bit DSN og dette kan give login problemer på 64-bit udgaver af Windows. 64-bit udgaver af Windows har både 32-bit og 64-bit DSN’er. 32-DSN’er kan oprettes ved at afvikle ”%windir%\syswow64\odbcad32.exe” direkte fra Start->Kør og oprette DSN’en der.

PA
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.