EveryMA Mester
02. februar 2020 - 11:04 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

"Tænde" for IIS?

Hej
Efter udskift af stationær pc er mit IIS nu noget helt andet. Jeg har været inde på kontrolpanelet og aktivere alt som kan aktiveres under iis, men det er som om den kun arbejder offline og ikke tillader mig at tilgå nogle websites.

På min gamle computer kunne jeg tilføje mine hjemmesider og arbejde med dem, men den mulighed får jeg ikke her. Ude til venstre under Connections har jeg DESKTOP min egen computer, applications pools, sites og default web site. Men det hele er localhost og ikke online

Føler jeg har overset noget. Kunne forresten ikke finde en passende kategori
Jan Seniormester
02. februar 2020 - 13:02 #1
for at se hjemmeside internt, skal du tilføje 127.0.0.1 i HOSTS filen (win7)
jeg ved ikke om det er tilfældet i win10 også
EveryMA Mester
04. februar 2020 - 20:25 #2
Du misforstår. Det er ikke internt.

Jeg skal kunne logge ind på hjemmesiden gennem IIS og opsætte sådan noget som 404 pages, friendly url's, redirect og sådan
EveryMA Mester
08. februar 2020 - 18:29 #3
Holder den lige opdateret i tilfælde af at en kender til en løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.