kek Juniormester
11. marts 2020 - 18:47 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Betjening af nyt Panasonic TV bliver sløvt i løbet af et par dage

Købte i november et nyt Panasonic tv. Inden for den sidste måned er det begyndt at blive meget langsomt at betjene - læse 5 sek lack fra man trykker på en knap til at det reagerer. Problemet løses når strømmer fjernes helt og tv’et tændes igen. Nogle ideer til en løsning?
ErikHg Ekspert
11. marts 2020 - 19:07 #1
Da du har købt tv´et i november 2019 er der jo stadig garanti på det.
Derfor vil det bedste nok være, at kontakte forhandleren.
Jeg tror næppe det er fjernbetjeningens batteri der er ved at løbe tør, for i det tilfælde så kan tv´et slet ikke betjenes (det reagerer ikke på kommandoerne)
kek Juniormester
11. marts 2020 - 19:36 #2
Har prøvet at skifte batterierne i fjernbetjeningen. Har endvidere lige kablet internettet til det, da det af en eller anden grund er enormt langsomt Trådløst, selv om jeg har 1000/1000 Mbit. Jeg kan godt indlevere det, men er 100 på at de tester i en time, konstatere, at see ikke er nogen fejl og bonner mig for testen, det har jeg prøvet med et andet tv hos FONA, tænker ikke POWER er meget bedre. Desuden vil jeg helst undgå at sende det ind, da vi så også skal undvære det.
ink Ekspert
11. marts 2020 - 19:57 #3
Har du checket om der er en firmwareopdatering til dit tv. Hvis det har stået på lageret nogle måneder kan Panasonic have udsendt en ny version efter produktionen?
ErikHg Ekspert
11. marts 2020 - 20:00 #4
Jeg kan godt forstå at du nødig vil undvære dit tv, men det er jo heller ikke holdbart i længden, at have et apparat der ikke fungerer, som man med rette kan forvente af et nyt apparat.

Linket viser Power´s "karakter" på Trustpilot. Den kunne være bedre.

https://dk.trustpilot.com/review/power.dk
claes57 Ekspert
12. marts 2020 - 09:55 #5
Mit philips har det med tilsvarende at remoten ikke vil - den hurtige er at lade tv være, og i stedet bare lige skubbe til et batteri (evt udtage) i remoten, så den kort slukkes. Det plejer at være alt rigeligt hos mig.
kek Juniormester
28. marts 2020 - 08:26 #6
Jeg har kablet internetforbindelsen, og nu virker det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.