danni2501 Juniormester
15. marts 2020 - 21:45 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Familiedeling virker ikke optimalt.

Hej eksperter

Jeg kan ikke få købte apps til at virke med familiedeling.
Jeg oprettede et apple-id til mig selv for mange år siden. Men stoppede med apple produkter lidt senere.
Så fik min datter en iPhone (enhed 1) og siden en iPad (enhed 2) og begge enheder har så brugt mit apple-id og har kunne hente en gang betalte apps, også efter nulstilling.
Nu er der så kommet endnu en iPad (enhed 3) til og jeg ville derfor starte med Familiedeling.
Så jeg har oprettet Familiedeling på mit apple-id og oprettet to børne apple-id'er og har tilføjet/inviteret dem til Familiedeling og det virkede fint.
En test med at hente en app på den nye iPad (enhed 3) virker. Jeg får jeg på iPhonen en besked hvor jeg skal give tilladelse.

Nu til problemet.
Deling af køb er slået til i Familiedeling, men på den nye enhed (enhed 3) kan jeg i app store ikke se det der er købt noget andet, hvilket det er på mit gamle apple-id.
Min datter har bl.a. fået Minecraft på mit gamle apple-id. Men når jeg finder den app i app store på den nye enhed (enhed 3), så står der igen at den koster 59,-.
Jeg har lige testet modsat og har købt en app til 9,- på den nye enhed og skulle godkende det iPhonen. Så burde det nye køb jo også kunne hentes gratis på den enhed med mit gamle apple-id. Men den koster 9,- igen...

Giver det mening og er der nogen som har et forslag.
Har prøvet at logge ud af app store og iTunes på iPhone og logge på igen....Det virkede ikke.

Mvh
Danni
ink Ekspert
15. marts 2020 - 21:54 #1
Har du prøvet at købe en (billig) app som du allerede havde? Måske står den først med en pris, hvorefter den alligevel er "gratis" når du "køber" den igen.
danni2501 Juniormester
16. marts 2020 - 13:53 #2
Hej ink

Tak for svar.

Det var ikke helt løsningen, men du får kredit for din kommentar.

Jeg prøvede at købe en app på min søns enhed til 9,-. Den kunne jeg så derefter også hente på min enhed.

Men på hans enhed kunne jeg ikke se tidligere køb i app store på samme måde.

Min enhed har iOS har version 12 og min søns var iOS 9. Så det er ikke helt ens i grafik og brugergrænseflade.

Apple telefon support var med på sidelinjen til en test. De sagde at de nok skulle refundere beløbet hvis det ikke virkede.
Mens jeg havde dem i røret gik jeg ind i app store på min søns enhed og fandt app'en til de 59,- og valgte køb og så kom den op med en pop op besked om at en i familien allerede havde købt den og at den derfor kunne hentes gratis og det virkede. Den søde pige hos Apple viste heller ikke om det ville virke.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.