janusmillard Novice
27. marts 2020 - 14:04 Der er 1 kommentar

Livesteam fra to mobiler til Facebook

Hej alle

Er der nogen herinde, der kan hjælpe mig med, hvordan jeg kan livestreame fra to mobiler samtidig, til en lukket gruppe på Facebook?

Min familie har en lukket gruppe på Facebook, og jeg vil gerne eksperimentere med at lave live-interviews med et familiemedlem ad gangen. Det skal være sådan, at man kan se både mig, og den person der bliver interviewet samtidig.

Så vidt jeg kan se, er det noget man tidligere har kunnet direkte i Facebooks egen livesteamfunktion, men som i dag kræver en eller anden ekstern app.

Håber nogen kan hjælpe!

Mvh Janus
jdelfs Praktikant
01. april 2020 - 12:41 #1
Hej Janus

Som jeg forstår det, så skal du fx ringe op fra interviewer til interviewperson på Skype - og så skræmdele denne samtale via en af de tools der kan kobles på livestream hos Facebook. Her er en guide: https://iag.me/socialmedia/broadcast-computer-facebook-live/

Alternativt skal I bare alle hoppe i en samtale i fx Messenger - og så "Facetime" derinde. Dem der bare lytter, kan så mute deres mikrofon. Den mulighed bruger vi selv.

God vind med projektet. Det er dejligt at se at flere holder afstand ved at bruge skærmene :-)

Vh Jonathan
fra https://www.nordiskspil.dk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.