Marc Jensen Juniormester
18. april 2020 - 21:48 Der er 1 kommentar

kalibrering sigma objektiv

Hej der ude, jeg har lige modtaget sigma 18-35mm f/1.8 sammen med en sigma dock da jeg vidste at den skulle kalibreres. jeg har kigget på guides og prøvet at finde ud af om den skal være på AF eller MF, også prøvet og finde ud af hvor lang væk min sensor skal være fra det den skal fokusere på. mit problem er at der er 16 forskellige fokus som jeg gerne vil justere på. enten så fatter jeg det bare ikke.. jeg satte mit kamera op 28cm fra target for at justere den første focus på 18mm zoom, resultatet var front focus så jeg gik ind i dock og justeret det med 10 men kan ikke se nogle ændring
fotograf Seniormester
19. april 2020 - 09:19 #1
Uden på nogen måde at skulle gøre mig klog på Sigma objektiver (har aldrig arbejdet med dem) - hvad med denne vejledning: https://www.youtube.com/watch?v=WYFmuughAwc
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.