malle45 Juniormester
01. maj 2020 - 10:25 Der er 4 kommentarer

asus RT-AC68U eller asus DSL-AC68U

skal sætte en Router bag stofa´s Fiberboks som er sat i brigemode, og det er kun internet på fobindelsen, ingen iptv. men skal finde ud af om det skal være ASUS DSL-AC68U eller ASUS RT-AC68U?
ink Ekspert
01. maj 2020 - 10:38 #1
Du har ikke behov for et DSL modem, så nr 2 er ok. Formoder den også er billigst?
malle45 Juniormester
01. maj 2020 - 10:45 #2
ja der er en prisforskel på 500,- mener jeg!
malle45 Juniormester
01. maj 2020 - 10:59 #3
kom hjem med en i går, som skulle havde være en Asus RT-AC66U men da jeg sat den til var det en Asus RT-AC66U B1 som fik alt til at gå ned, og ingen internet forbindelse over hovedet, så fik læst at man enlig skulle ungå visse modeller af Asus,og en af dem er RT-AC66U modellen, så vil ændre den til RT-AC68U modellen, og må tilbage med den B1 og få en forklaring på hvorfor de sælger en pakke med den rette type router og med den forkerte indhold...
malle45 Juniormester
05. maj 2020 - 09:12 #4
Tænkte på hvad er bedst til fibernet generalt bare net, af router med eller uden processor.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.