Avatar billede hclisbedsted Seniormester
13. maj 2020 - 10:44 Der er 4 kommentarer

internet på tv

Vi har et Panasonic tv tx-p50gt50y hvor vi i lang tid har kunnet se gamle dr .udsendelser via internet, vi har kabelforbindelse fra home-box til tv.
Vi kan nu pludselig ikke dette mere , vi kan se joutube uden problemer ,så må internetforbindelsen jo være i orden , vi har et tv i et andet rum der kører det også fint, men det dr. logo som skal komme nede i højre hjørne kommer ikke frem når vi går ind på dr 1.hvad gør vi ?---hilsen h.c.
Avatar billede thomas_bk Ekspert
14. maj 2020 - 12:37 #1
Har i haft fat i jeres internet udbyder og spurgt dem?
Avatar billede hclisbedsted Seniormester
14. maj 2020 - 21:19 #2
Jeg har talt med you see , de mente at når jeg kan se de gamle dr udsendelser på et andet tv i vores køkken på trådløs internet , så  kan det ikke være deres problem at vi i stuen ikke kan !
Avatar billede thomas_bk Ekspert
14. maj 2020 - 21:50 #3
Det giver nok mening at kigge i tv'ets indstillinger om 'hbbTV' på en eller anden måde skulle ske at være blevet slået fra.
Tjek evt i manualen for de relaterede indstillinger.

Det kunne også give mening at se om der findes en software opdatering til tv'et online.
Avatar billede hclisbedsted Seniormester
16. maj 2020 - 18:33 #4
Jeg har prøvet at kontakte DR og lige fået svar , de meddeler at der siden den 7 Maj har været problemer med særligt Sonny men også Panasonic men i løbet af en Uge skulde det køre igen , så håber vi at vores problem også bliver løst , tak for hjælpen. m.v.h.--H.C.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester