Eviemay Novice
15. maj 2020 - 12:18 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

apps til forældrekontrol?

Jeg kan se mine børn bruge deres smartphones meget, og jeg er lidt bekymret. Jeg ved, at der er mange svindlere online og ønsker ikke, at mine børn skal være involveret i et sådant spørgsmål.

så du kender nogen gode apps til forældrekontrol?
Jeg har valgt Android, men jeg synes, apps til IOS kan også være relevante
finb Ekspert
15. maj 2020 - 13:27 #1
:) ""gode apps til forældrekontrol"" -
-jeg troede, det var børnene, du ville kontrollere :)
Spøg tilside, det kan klares med
god opdragelse og besked til børnene om, at
de selv tager ansvar for deres liv.
claes57 Ekspert
15. maj 2020 - 15:25 #2
på min android 10 (Nokia, android one), så Indstillinger, Digital balance og børnesikring, scroll ned, og konfigurer børnesikringen.
Primært skal kun nødopkald være muligt 23:00 - 06:30 , og så kan den sikkert en masse mere - men har ikke selv unger i den målgruppe, så kender ikke mere til det.
Det styrer hele telefonen, og ikke kun en app, der kører for sig selv (og som ikke kan lukke andet ned)
puren Ekspert
17. maj 2020 - 16:27 #3
som #1 siger Det kan klares med god opdragelse og besked til børnene om, at
de selv tager ansvar for deres liv. og kan de ikke forså det så er de ikke gamle nok til at have en mobil/computer

Det er jo ikke en ret at børn/pre-teens/teens skal have en computer/mobil hverken i grundloven, FN eller andet sted.

men jeg kan da godt forstå forældres lyst til at beskytte deres små blåøjet horeunger mod nettets mørke sider og farlige steder, og der er satme mange af dem. men uanset hvordan man vender og drejer billedet så kommer man tilbage til hvad #1 sagde. Det kan klares med god opdragelse og besked til børnene om, at
de selv tager ansvar for deres liv.
Eviemay Novice
18. maj 2020 - 10:49 #4
Tak for dine forslag. Og selvfølgelig ved jeg, hvor vigtigt det er at være en ansvarlig og sympatisk forælder, der taler med barnet og lære dem, hvordan man er en god person. Jeg har prøvet, og jeg arbejder altid på det. Men du ved, der er stadig nogle paranoide tanker i mit hoved. Bare fordi jeg ved, hvor farligt Internettet kan være, især for mindreårige børn.
Jeg ved, at det kan lyde som "black mirror", men jeg overvejer stadig en app, der kan hjælpe mig med mine problemer. For eksempel fandt jeg denne artikel på https://www.mspy.com/wifi-networks.html om den app, der kan kontrollere brugen af internet. Jeg har ikke besluttet det endnu, men jeg tror, jeg kan prøve det?
Mener ikke at spionere på mit barn eller se deres beskeder, men vil være sikker på, at de ikke bruger mistænkelige websteder eller programmer.
claes57 Ekspert
18. maj 2020 - 11:30 #5
Den giver ikke det, du forventer. Den viser bare, hvor barnet har været på wifi (fx navnet på skolen wifi) og har ikke andre data.
For at styresystemerne kan være stabile på telefoner, så er alle apps kørende i en sandkasse for sig selv - dvs en app ved ikke, hvad de andre laver eller bare hedder. Der er reelt kun den forældrekontrol, som er indbygget i Android og ios.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Interview: ATP-medarbejdere har måttet droppe sommerferien og arbejde om natten, men nu er løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriemidler klar. "Lige nu har vi 300.000 i kø, og der er en ventetid på omkring to timer," siger ATP-underdirektør Jesper Juel-Helwig. Bliv klogere på, hvordan ATP har skabt den nye løsning på tre måneder.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Et kig på The Nordic 2020 Databerg Report
Cloud-teknologien har i sig selv ikke en lang historie, men dét den har ændret og udviklet på den relativt korte tid, er ganske imponerende. Med den udvikling er fulgt en forståelse for, hvad der kan opnås ved at etablere et cloud miljø, og specielt inden for de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Der er ikke længere tale om en simpel data storage mekanisme, men et helt unikt forretningsredskab. En undersøgelse foretaget i 2015 og 2020 af Veritas og Vanson Bourne viser dog, at adoptionen af cloud i de nordiske lande, ikke er kommet så langt, som forventet for 5 år siden. Men markedsperspektivet omkring værdierne ved cloud services er modnet og de nuværende forventninger er mere realistiske. Men hvad er perspektiverne egentlig? Det kan du blive klogere på i dette whitepaper.