karenglistrup Praktikant
15. maj 2020 - 21:29 Der er 6 kommentarer

Mailchimp - der er 'spøgelser' i teksten :(

Jeg er i tvivl, om jeg har lagt mit spørgsmål i den rette kategori?
Jeg skriver hvert 1/2 år et nyhedsbrev i Mailchimp. Da jeg idag åbner det, som jeg skrev i januar, for at bruge det som 'master' for et nyt, er der opstået en masse mærkværdige stavefejl. Jeg sletter teksten og går igang med at skrive ny tekst. Men der opstår igen mærkelige ændringer af ordene.

Jeg har f.eks. skrevet:
HVAD BØRN IKKE VED... HAR DE ONDT AF er en af de bedste bøger, som jeg nogensinde har læst. Den børn ALLE, der er i berøring med børn, læse! 

Det er ændret til:
HVAD BØRN IKKE VED ... HAR DE ONDT AF er en af ​​de bedste bøger, som jeg har valgt nogle sider om. Børnene ALLE, der er jeg berøring med børn, læse!  

Og der er masser af lignende mærkelige forandringer. Hvad i himlens navn kan det handle om???
Jeg vil være dybt taknemmelig for at få hjælp - eller et råd om, hvor jeg kan hente hjælp.
vh Karen
karenglistrup Praktikant
15. maj 2020 - 21:56 #1
Jeg tilføjer lidt ekstra info. Det virker som en elendig automatisk oversættelsesfunktion har sneget sig ind i min opsætning:

ordet: 'men' ændres til 'mænd
sætningen:
'Det er interessant at se, hvor sundt de fleste børn og unge faktisk reagerer på den 180 graders åbenhed, der folder sig ud om de foruroligende forhold.'
er ændret til:
'Det er interessant at se, hvor de fleste børn og unge faktisk reagerer i 180 klassinger, der er valgt, hvor mappen skal udskrive om de foruroligende forhold.'

Det er godtnok noget af det mærkeligste, jeg har oplevet!!
stjans Professor
16. maj 2020 - 09:52 #2
Ja - det var godt nok underligt....

Har du et oversættelsesplugin installeret - såsom Polylang eller WPML ?.
karenglistrup Praktikant
16. maj 2020 - 16:52 #3
Så vidt jeg ved, har jeg ikke sådan noget installeret. Jeg har haft kontakt med mailchimpsupporten, som tænker, at en kampagne ikke skal kopieres for ofte, som jeg har gjort (4-5 gange) og rettet til. De foreslår, at jeg gemmer som template. Det må jeg prøve.
stjans Professor
17. maj 2020 - 09:09 #4
OK - prøv; og vend gerne retur hvis det ikke løser dit problem :-)
karenglistrup Praktikant
17. maj 2020 - 10:05 #5
Hej stjans, jeg har faktisk prøvet at gemme som template, men det har ikke fjernet 'infektionen', som stadig laver de mærkelige ændringer. Jeg bliver vel nødt til at starte helt forfra med en ny skabelon. Øv! Det er et stort arbejde, når man ikke er professor :)
Du kan se et tidligere nyhedsbrev her:
https://mailchi.mp/7daab745e913/nytr-i-sigte-med-nyheder-fra-karen-glistrup-2685741
God søndag!
stjans Professor
19. maj 2020 - 08:46 #6
Hej Karen,

Ja - der er nok desværre ikke så meget andet at gøre - også god dag til dig :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.