Peddersn Novice
07. juni 2020 - 17:46 Der er 7 kommentarer

Android eller Apple

Hvilken slags styre system er det bedst på markedet pt, og er der nogle betydelige forskelle mellem de 2?
Slater Ekspert
07. juni 2020 - 17:57 #1
Der er for mange forskelle til at liste her, og der er ingen måde at sige hvad der er bedst - det er op til smag og behov.

Der er desværre ikke noget mere klart svar på det.
wjens Professor
07. juni 2020 - 19:05 #2
Enig med Slater. Det er nærmest et religiøst spørgsmål. Begge systemer har varme tilhængere, som synes deres valg er det bedste.
eurositi Ekspert
07. juni 2020 - 19:06 #3
Hvis du tænker, om der er store funktionelle eller grafiske forskelle på Android og iOS, så er svaret nej. Sammenlignet med PC-operativsystemer som Linux (Ubuntu), MacOS og Windows, så er de meget ens.

Apple markedsfører sig meget på databeskyttelse (det forudsætter naturligvis at du stoler meget på Apple, for de beder dig om rigtig mange personlige oplysninger for overhovedet at kunne oprette et AppleID og bruge din telefon).

Derudover er en gennemsnitlig iPhone (men ikke i samme grad apples tablet, iPad) relativt dyr ift. den hardware, du får i en tilsvarende Android-telefon til samme pris. Du skal også benytte andre ladekabler. Og en iPhone/iPad vil forhindre/advare dig mod at benytte uautoriserede ladere eller benytte andet end Apples egne autoriserede værksteder til at reparere skader.

Både Apple og de førende Android-producenter lægger ikke skjul på, at ingen af de to styresystemer modtager væsentlige softwareopdateringer i mere end tre år efter udgivelsen. De biligste Android-telefoner og tablets modtager typisk meget få eller slet ingen systemopdateringer, hvilket måske nok er en lige lovlig usund forretningsmodel. Det er svært at sige, om levetiden på en iOS-enhed reelt er længere end en Android-enhed.
Richard Thune Seniormester
08. juni 2020 - 12:52 #4
Lige med hensyn til opdateringer går #3 nok galt i byen. En iPhone 6s fra september 2015 kan opdateres til sidste iOS.
Ellers er jeg enig det er smag og behag.
Bruger man andet apple udstyr får man et konsistent samarbejde.
Men bruger man googles services som også virker på iPhone får man det samme den vej.
puren Ekspert
08. juni 2020 - 15:48 #5
iphone er en god mobil men jeg vil aldrig eje en da det er apple der står bag den, og de er nogle små griske svin.

og mest af alt så skyldes det at de siger at deres udstyr ikke kan laves snakker man og Louis Rossmann og Jessa Jones bliver man bannet fra deres forum, da de 2 gang på gang beviser at de kan så liv i ipad,iphone og mac books som apple ellers havde sagt at de var døde. så når de kan lyve om det. hvad lyve de så også om???
kurt54 Ekspert
08. juni 2020 - 16:11 #6
Apple er dyre -plads på dem koster - da du ikke som på android kan sætte et mikro SD kort i. De vælger deres egen løsninger - herunder stik til opladning. De nye modeller er uden standard stik til headset - Bluetooth er smart nok men endnu en ting der skal holdes opladet.
Nogle af de ting de har indført for at gøre dem mindre attraktive at stjæle kan også genere ærlige brugere.
Peddersn Novice
18. juli 2020 - 22:00 #7
Det blev så til en Huawei på tilbud til 1.000 kr:D
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.