lupin12 Mester
14. juni 2020 - 18:09 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Trådløs harddisk

Hej er der en der kan hjælpe

Jeg kunne godt tænke mig en harddisk på ex. 6tb som kan være på mit netværk i huset også jeg kan tilgå den som ex google drev men hvad skal jeg bruge / købe
puren Ekspert
14. juni 2020 - 19:24 #1
hvad er budgettet ??
er WIFI et kræv??
skal det køre raid??
lupin12 Mester
14. juni 2020 - 19:51 #2
Ved ikke , tænker et par tusinde.
Vil gerne kunne oplade og hente trådløse fra telefon og pc
Thomas S Ekspert
16. juni 2020 - 12:22 #3
jeg er ret glad for WD netværksharddiske - så ligger den på dit netværk, og du kan indstille om den skulle kunne tilgås udefra, eller ej.
Selvfølgelig skal du overveje, hvad du vil uploade/downloade fra disken - hvor tit den skal være tilgængeligt - strømforbrug - larm - osv.
men som EKSEMPEL
https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/harddisk-ssd-og-netvarksharddisk-nas/WDCLOUDHOM6TB/wd-my-cloud-home-personlig-netvarkslagring-6-tb
kurt54 Ekspert
16. juni 2020 - 21:37 #4
Det er ikke en gængs NAS    - der er nogle lidt mærkelige ting ved den.

https://gadgets.ndtv.com/laptops/reviews/wd-my-cloud-home-review-1824319

herunder 

Being unable to access a local network device without an Internet connection is completely and utterly antithetical to the concept of local network-attached storage.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.