Webnoob Juniormester
22. juni 2020 - 10:06

Stofa router i bridge-mode

Er der nogen herinde der har Stofa og har deres egen firewall som skal have en fast IP?
Jeg fik Stofa for en ugen siden, efter jeg blev træt af Yousee dårlige håndtering af et problem.
Jeg har bedt om at få fast IP og jeg vil gerne have routeren sat op til at køre bridge-mode.
Lige nu ser det ud til at virke med den faste IP, min firewall trækker den faste IP. Men bridge-mode, det kan Stofa tydeligvis ikke finde ud af.
Jeg har en mail server og en af måderne at begrænse mængden af spam er ved at lave SPF opslag på hver mail der forsøgs leveret. Men det kan jeg bare ikke efter jeg er kommet over til Stofa. Jeg kan se i min "Sender ID Agent" log se at alle externe mails kommer fra den IP til jeg har fået tildelt fra Stofa. Hvilket fortæller mig at de NAT'er al trafik ind til min firewall igennem deres boks. Det har jeg prøvet og forklare Stofa ikke er måden at gøre det på, men de insistere det hele er rigtigt.

Nogen der har oplevet ligende?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.