Bbn Praktikant
26. juni 2020 - 11:22 Der er 3 kommentarer

Harddisk viser forkert ledig diskplads

Jeg har en harddisk på 2 TB, den viser lige nu at der er 23GB ledig plads men når jeg kigger på den (med stifinder/treesize free) kan jeg kun se at der er data for 625 GB på den?

Burde der ikke være ca. 1,2 TB fri plads?
thomas_bk Forsker
26. juni 2020 - 11:46 #1
Måske fordi du har flere partitioner på disken, således at de 2TB er splittet op.
puren Ekspert
26. juni 2020 - 12:03 #2
hop en i disk management og se

på billet her https://filestore.community.support.microsoft.com/api/images/02c91570-1b70-47ad-bf60-c60aa4d32fa6?upload=true kan man se at en del af disk 1 har 346GB som ikke bliver anvendt

er du i samme båd bare med 1,2 TB så brug programmet partition wizard til at udvide din disk med, men tag en kopi af din data hvis den er vigtig altså 99,9% af gange går det godt men der er også de få hvor det går i ged
poko1 Ekspert
26. juni 2020 - 12:31 #3
Hvor gammel er din PC: ?
Du skal ikke ret langt tilbage i tiden for at PC: ikke kunne se mere end 1000GB / 1TB

Hvis du kører Windows 10 så tryk på Windowstasten + X  og vælg Diskhåndtering.
https://ibb.co/p4jNfsd
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Interview: NNIT-boss Per Kogut har udpeget tre nøglepunkter, der beskriver selskabets første seks månender i 2020. Problemet er bare, at han kun kan kontrollere et af punkterne. Det huer ikke topchefen. "Vi er hverken i kontrol med corona eller, hvad Novo Nordisk gør, så vi er kun i kontrol med vores nye strategi," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.