lovebuine Mester
28. juni 2020 - 11:19 Der er 12 kommentarer

Wifi Extender

Har fået sat en tp-link extender op men er et kendt problem, at flere smartphones ikke automatisk skifter over på det stærkeste signal, dog vidste jeg ikke at det var sådan et kæmpe problem, har nu prøvet med 5 forskellige tlf fra samsung til huawei, ingen skifter automatisk med mindre man har et app i baggrunden som hedder wififixer men det giver dig en popup hver gang den skifter, den skifter dog altid. har prøvet et hav af andre i playstore som ikke virker.
er der andre løsninger til det her?
ebea Ekspert
28. juni 2020 - 11:47 #1
Hvorfor ikke bruge et MESH system,istedet for en extender. Der skiftes hele tiden til det stærkeste signal, fra den MESH enhed man er i nærheden af.
lovebuine Mester
28. juni 2020 - 12:02 #2
fordi jeg ikke gider at betale så meget for Mesh. før Mesh havde mange andre også problemer med extender, og det er ligemeget om det hedder samsung s8, 9 eller 10 ikke blevet bedre overhovedet.
hjolsen Ekspert
28. juni 2020 - 12:20 #3
Prøv at  navngive din extenders  med samme  ssid/passwords og sikkerhed som main router
lovebuine Mester
28. juni 2020 - 12:29 #4
den har allerede samme ssid og passwords, gør den automatisk
ebea Ekspert
28. juni 2020 - 12:40 #5
#2 - Du spurgte specifikt i dit spørgsmål, om der var andre løsninger. Og ja, det er det!
Hvis du ikke er interesseret i at investere, så angiv det i dit spørgsmål.

At man ikke gider, er jo ikke relateret til om vil betale eller ej, men udtryk for noget andet.
lovebuine Mester
28. juni 2020 - 13:20 #6
andre løsninger menes med indstillinger på ens tlf eller nogle app der faktisk kan skifte mellem din hoved router og extender uden problemer
ebea Ekspert
28. juni 2020 - 14:10 #7
#6 - Det ligger næsten i ordet Extender (udvidelse/forlængelse), at det blot er en signal forstærker, og intet andet. Den er ikke i stand til, at dirigere signaler rundt mellem Router og sig selv, hvor signalet er stærkest. Og derved vil din tlf. heller ikke kunne skifte imellem det ene, eller det andet.
Disse funktioner, finder du i MESH enheder. Så de penge du brugte på en Extender, kunne du med fordel have startet på et MESH net, med.
puren Ekspert
28. juni 2020 - 17:28 #8
#7 så må du lige fortælle hvad det er for nogle helt præcise funktioner I MESH, evt gerne en hjemme lavet video om det og hvor man ser det i action
ebea Ekspert
28. juni 2020 - 18:04 #9
#8 - Nu er det ikke min gebet, at lave videoer for produkt demoer. Men hvis du selv var interesseret, kunne du jo starte med at læse lidt info om MESH produkterne.
Google er din ven!
lovebuine Mester
28. juni 2020 - 19:18 #10
hvis min extender var så dårlig, så fatter jeg ikke hvorfor andre ikke har disse problemer, den får jo for det meste gode reviews dog også dårlige.

https://www.amazon.co.uk/TP-LINK-Wall-Plug-WiFi-Range-Extender-White/dp/B010RXXY48/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=TP-Link+RE450&qid=1593364529&sr=8-2

den forstærker signalet ja, og køre på samme ssid, men den er i princippet kun til pynt så, så skulle de i stedet sælge dem som julepynt og ikke kalde dem extender.
keysersoze Guru
28. juni 2020 - 21:10 #11
En wifi extender er ret beset lidt gammeldags men fungerer selvfølgelig stadigvæk dog klart bedst til stationære enheder - men har du en enhed, der bevæger sig rundt i huset er den ikke særlig praktisk. Det kan løses med en app uden at jeg dog kan anbefale en specifik men den klart bedste løsning er, som allerede foreslået et mesh-netværk.
Rune1983 Guru
29. juni 2020 - 08:00 #12
Prøv at sætte din extender op til at køre på anden kanal end din router wifi.
Med andre ord. Din extender skal have total samme settings som der også fortælles ovenfor.
Samme ssid/passwords og sikkerhed. Men sørg for at køre på 2 forskellige kanaler. Fx. kanal 5 og kanal 9.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.