Rottefar Praktikant
30. juni 2020 - 08:56 Der er 1 kommentar

opsætning af infoskærme

jeg har skal hjælpe en kammerat med at sætte nogle infoskærme op i hans virksomhed, men jeg har ikke før rodet med den slags. så jeg ville høre om der måske er nogle der har forstand på den slags.

skærmene er fordelt således: 1 stk. touch skærm inde på værkstedet (der står en computer i baglokalet og skærmen hænger ude i selve værkstedet) denne skærm skal virke som en touch computer i værkstedet, og som en normal pc når den benyttes fra baglokalet.

de resterende 2 skærme hænger ved et indgangsparti, hvoraf den ene blot skal være en infoskærm med nyheder osv. den anden skærm skal være en interaktiv skærm hvor idéen er at det skal være muligt for de ansætte at notere, hvor de er at finde. når de møder ind om morgnen (f.eks. på pladsen, på kontoret eller i bil 5)

skærmene er hængt op men virker ikke efter hensigten.

skriv endelig, hvis du sidder med et uddybende spørgsmål
supertekst Ekspert
30. juni 2020 - 14:39 #1
Har sendt Privat besked tidligere i dag..
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske sikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende regulationer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.