30. juni 2020 - 20:40 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Billeder vises ikke på side

Hej.

Jeg har ikke været i stand til at løse dette problem. Håber der er nogen der kan hjælpe med det.

Når jeg går ind på https://www.findbolig.nu/ vises billederne på boligerne ikke. Uanset om jeg benytter Edge eller Chrome.

Faktisk er de to første lodrette felter tomme.
ole_madsen Ekspert
01. juli 2020 - 08:21 #1
Nu kan jeg ikke lige se, hvad det skulle være der ikke vises - men du skal altid prøve som det første, at slette din browsercache.

Tryk CTRL+SHIFT+DEL for at komme ind at slette - og husk at vælge det maksimale tidsinterval du sletter - altså "Altid"...
01. juli 2020 - 12:50 #2
Har du løst problemet?

Ellers se om der er installeret et cache program / plugin på hjemmesiden og "rens" så den - og tjek igen. Evt. lukke browseren ned og starte op igen.

/Tommy
https://lederuddannelserne.dk
01. juli 2020 - 16:32 #3
Hej.

Fandt ud af det sent i går aftes.
Ved at fjerne spærring i en ad-blocker i Chrome for den pågældende, fik jeg løst problemet dér.

Det fungere stadig ikke med Edge, men det gør ikke noget. Er ligegyldigt hvilken browser jeg skal bruge..
01. juli 2020 - 16:33 #4
for den pågældende side
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.