hkv Seniormester
02. juli 2020 - 11:42 Der er 9 kommentarer og
1 løsning

Ren installation af windows 10

Min windows 10 kører elendigt. Jeg har der besluttet at foretage en ren installation af af windows 10. Jeg har downloaded MediaCreationTool2004,
og har fået den installeret på et usb drev. Når jeg efterfølgende vil installere windows 10 fra dette usb drev, og når til at installationen vil undersøge, om jeg er klar til at installere, får jeg følgende fejlmeddelelse:
"Denne pc kan ikke opgraderes til Windows 10.
Dine pc-indstillinger understøttes ikke endnu på denne version af Windows 10. Microsoft arbejder på at understøtte dine indstillinger snart. Der kræves ingen handling. Windows Update tilbyder automatisk denne version af Windows 10, når disse indstillinger understøttes."
Den har kørt windows 10 de sidste 4 år!
Hvad kan være galt?, og hvad kan jeg gøre?
220661 Ekspert
02. juli 2020 - 12:20 #1
Kører den elendige Windows også 2004?
220661 Ekspert
02. juli 2020 - 12:26 #2
Hvis den gør kunne du prøve at starte installation op fra Windows medens den kører. Man kan på den måde installere Windows oven på den eksisterede installation. Du kan derfor bibeholde dine private filer og programmer.  Vil dog under alle omstændigheder anbefale du har backup af private filer og koder til programmer hvis det går galt undervejs.  Jeg har selv brugt metoden et par gange når Windows Update har bøvlet og jeg ikke har kunnet udbedre det.
Jørgen Andersen Seniormester
02. juli 2020 - 12:29 #3
Gå ind i genoprettelse og nulstil, download fra iCloud.
claes57 Ekspert
02. juli 2020 - 12:31 #4
Se, om du kan hente version 19xx (kan ikke huske nr på den efter 03).
2004 mangler driver til en eller flere enheder på din pc.
poko1 Ekspert
02. juli 2020 - 13:56 #5
Hvis din tidligere Version 1909 stadig ligger i C: Windows. old
Så prøv at gå til Opdateringer og Sikkerhed
Vælg genoprettelse, men dette virker kun op til 10 dage efter opdatering.!
så gør det nu!
https://ibb.co/PFYLGP7
hkv Seniormester
02. juli 2020 - 15:02 #6
#4 Jeg kan hente en 19xx, men når jeg skal eksekvere filen, siger den jeg skal hente den nye version. Kan ikke få lov til at køre den gamle fil.

3# Når jeg prøver at nulstille, arbejder den meget længe, og ender op med at skrive:"Der opstod et problem under nulstilling af din pc. Der blev ikke foretaget nogen ændring"
hkv Seniormester
02. juli 2020 - 15:29 #7
#2 Denne løsning "frisk start", begyndte fint, indtil den nåede til "Optimerer din pc
Få gjort nogle få ting klar" Her nåede den lige op på 100%, og så døde den fuldstændigt. De 6 windows-ringe gik helt i stå!
hkv Seniormester
02. juli 2020 - 15:31 #8
Bare lige til orientering, så har jeg taget kopi af alle mine filer.
220661 Ekspert
02. juli 2020 - 15:47 #9
#7 Hvis du laver en "In Place Upgrade" med en nyere version end  den der er på kan dette være problemet. Det skal være den samme version som der er på pc
Rufus kan hente de gamle versioner og oprette på usb pind.
https://pureinfotech.com/download-older-iso-windows-10/?fbclid=IwAR29synRG6cuszuV8kCENmI3njlzNhnN4Ia09HwlJXhplJu8G-bkCWuWPKw
hkv Seniormester
05. juli 2020 - 13:44 #10
Opdatering:  Jeg har afprøvet alle jeres forslag og flere til. Intet har hjulpet, så nu er min pc sendt på pension, og jeg har købt en ny, som nu er fungerende. Som jeg skrev tidligere, har jeg kopi af alle filerne, de er overført til en ekstern harddisk.
Det er så en sandhed med modifikationer, da denne disk røg på gulvet, og ikke kan tilgås mere. Det kan være jeg opretter en ny tråd om det senere.
Men i hvert fald tak til alle der har forsøgt at hjælpe.
Mvh hkv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.