gerhardpet Mester
08. juli 2020 - 17:17 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Lens og fotos

Jeg kan på min telefon bruge lens i fotos, men det kan jeg ikke på min tablet. Begge er android og nye. Begge apps er lagt ind begge steder i samme version. Er der nogen der har en idé?
wjens Professor
08. juli 2020 - 17:36 #1
Kik på Google Play, er den angivet som kompatibel med din tablet?
gerhardpet Mester
08. juli 2020 - 18:34 #2
Ja, den er kompatibel og jeg kan bruge lens separat, men blot ikke i fotos. I vejledningerne står der at jeg blot skal klikke på lens ikonet, når jeg åbner et billede i fotos, men der er ikke noget ikon og jeg har set alt igennem for at finde ud af hvorfor.
Intet problem på min smartphone - der virker det fint. Tabletten er en spritny samsung S5e
wjens Professor
08. juli 2020 - 22:19 #3
Jeg har testet mine og har samme situation. Mobil ok, men ikke på tabletten. Hvorfor ved jeg ikke.
gerhardpet Mester
08. juli 2020 - 22:41 #4
Så må vi bare leve med det, men det er jo lidt mærkeligt. Du kan bruge lens og foto ved at gå ind på lens og klikke på billed-ikonet oppe i højre hjørne - og derefter vælge fotos. Så kan du bruge lens. Det er lidt af en omvej, men det virker da i det mindste. Tak fordi du brugte tid på at forsøge.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.