Michael Jensen Praktikant
30. juli 2020 - 13:58 Der er 7 kommentarer

Mærkelige

Hej
Jeg har bemærket efter jeg gjorde min computer rent, så har den været lidt mærkelig. Det er fx når jeg skrive p nå jeg kigge op og ser hvad den skrive så skrive den p+ eller når jeg skrive o så skrive den 0o? Hvordan kan man fjerne det?
ErikHg Ekspert
30. juli 2020 - 14:48 #1
Har jeg ret i at der er tale og en bærbar?
Der kan måske være tale om noget fugt - selvfølgelig kommer det an på hvad du har brugt til rengøringen. Et tastatur til bærbare er mere sart, end et tastatur til en stationær.
For at undersøge om der er tale om en tastaturfejl, så prøv evt. at tilslutte en løst tastatur, hvis du har et sådant. Er der ingen fejl der, så er det tasturet der er synderen.
220661 Ekspert
30. juli 2020 - 16:23 #2
Rengjorde du pc medens den kørte?
claes57 Ekspert
30. juli 2020 - 16:43 #3
se på tastatur - der er lidt skidt,  der ligger i linjen mellem 'op' og '0+'
Fisk det snuller op, og den virker igen
Michael Jensen Praktikant
30. juli 2020 - 18:15 #4
Det er bærbar, og normalt når jeg gør rendt så bruge jeg vatpind og prøve få snavset ud.og nej jeg slukke altid min computer når jeg gør den rent
claes57 Ekspert
30. juli 2020 - 18:54 #5
prøv med lidt trykluft på dåse ved de 4 taster.
Michael Jensen Praktikant
30. juli 2020 - 19:12 #6
Nej, det hjalp ik
claes57 Ekspert
30. juli 2020 - 19:24 #7
lad den stå åben et lunt sted - der er måske lidt fugt ved de 4 taster - og efter en nat er det nok tørret ud.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.