Mynewart.dk Praktikant
01. august 2020 - 14:58 Der er 3 kommentarer

Computer + skærm - ledning

Hej

Det kan godt være, at det er et åndsvagt spørgsmål, som jeg burde kende svaret på - men nu prøver jeg alligevel. :)

Jeg har et skrivebord, der står placeret midt på mit kontor.

Jeg kører med et setup, der består af bærbar computer, docking-station og en computerskærm.

Jeg skal snart ud og investere i nyt setup. Det nuværende ville være fint, men andet kan også sagtens bruges. Det skal ikke nødvendigvis være en bærbar.

Mit ønske er, at jeg slipper for ledninger, der løber fra skrivebord til stikkontakten.

Findes der en trådløs løsning, der evt. blot kræver opladning en gang eller to om ugen? Eller kan man tilslutte setup'et til en powerbank af en art, som så kan udskiftes/oplades. Vil bare gerne udgå ledninger til/fra skrivebordet.

På forhånd mange tak. :)
wjens Professor
01. august 2020 - 19:58 #1
Nej. (Du kan selvfølgelig købe et nødstrømsanlæg og sætte under skrivebordet, men det tror jeg ikke du vil betale for eller høre på).

Kan du ikke trække en 220V ledning fra loftet og sætte en høj plante på bordet :-)
kurt54 Ekspert
02. august 2020 - 00:34 #2
Jeg har set steder med stik forsænket i gulv. Er der gulvtæppe findes der meget flade højtalerkabler - men de er nok ikke godkendt til 230V.
bsn Seniormester
02. august 2020 - 15:06 #3
#1
Ville da også lave loft løsning, hvis det var...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan endte Jesper Trolle som topchef i fransk milliardkoncern: "Hvis jeg skulle prøve noget andet end Arrow, så var tiden nu"
Interview: Udlandsdanskeren Jesper Trolle sagde farvel til Arrow efter 20 år i forskellige topposter til fordel for et CEO-job i en fransk milliardkoncern. "Hvis jeg skulle prøve noget andet end Arrow, så var tiden nu," fortæller Jesper Trolle, der nu skal udskifte bopælen i USA med Frankrig.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?
Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold. Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed? Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.