jørn meyer Juniormester
09. august 2020 - 20:26 Der er 1 kommentar

Styring af 2 funktioner, strømvalg på 230 v

Udgangspunkt:
En trefaset sikringsgruppe fungerer således, at to faser strømforsyner varmepanelerne og en fase strømforsyner en spildevandspumpe.

Oplæg:
A:
3 faset sikringsgruppe,
2 faser strømføder varmepaneler i huset
1 fase strømføder en spildevandspumpe
B:
1 enkeltfaset sikringsgruppe til lys / køleskab
C:
2 relæer
1 relæ skal styre varmen via fjernbetjening, tele
1 relæ skal styre spildevandspumpen.

Målet er at;
-    når sommerhuset bruges og den enkeltfaset sikringsgruppe for lys / køleskab tændes, så tvangsstyres strømforsyningen til spildevandspumpen.

-    når sommerhuset ikke bruges (vinter) og alle sikringsgrupper afbrydes på nær den førnævnte 3 fasede sikringsgruppe, så skal pumpen ikke strømfødes hvorimod varmestyringen skal kunne aktiveres via telestyring.

Spørgsmålet er;
er det gangbart at trække styrestrøm fra en enkeltfaset sikringsgruppe der påvirker en fase fra den trefasede  sikringsgruppe?

På forhånd tak.
jørn meyer Juniormester
10. august 2020 - 09:58 #1
Spørgsmålet skulle ikke have været i dette fora. Sorry
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: Nu skal der handling til
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.