diver1 Praktikant
14. august 2020 - 11:00 Der er 3 kommentarer

Indholdsfortegnelse fra flere word filer i en word file

Hej,

Jeg har en Word dokument på 92 sider, som jeg gerne vil del op i 4 word Word dokuments, jeg vil gerne lave et dokument mere, hvor jeg har forsiden og hvor jeg har hentet indholdsfortegnelse fra de andre 4 Word dokumenter.

Er det muligt og hvis muligt, hvordan gøre jeg de?
14. august 2020 - 13:21 #1
Hej Divert1
Du kan læse om det her:
https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1009138

Mvh
Birthe Lauridsen
diver1 Praktikant
17. august 2020 - 09:19 #2
Hej Birthe,

Tak for din forslag, men ikke helt hvad jeg har brug for, når jeg gøre lige som dit forslag så "importere" jeg hele word dokumentet i den ny file, har brug for kun at "importere" indholdfortegnelse fra 4 forskelig dokumenter til den ny file.
17. august 2020 - 13:37 #3
Hej - hvem du nu er
har du oprettet en indholdsfortegnelse i hoveddokumentet??
Den vil tage indholdet fra alle 4 dokumenter.

Hvis du vil have markeret hvilket dokument indholdet stammer fra kan du oprette en typografi som du vælger til teksten "dokument 1" og så tilknytte typografien til niveau 1 i indholdsfortegnelsen.

Mvh
Birthe Lauridsen

PS når du opdatere indholdsfortegnelsen i dokument 1 så skal underdokumenterne være åbne.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.