Idaida Juniormester
30. august 2020 - 23:07 Der er 5 kommentarer

Hjælp til at finde den rigtige bærbar

Hej,

Det kan godt være at det her er et lidt underligt spørgsmål... Men jeg har ikke nogen computernørder i min omgangskreds som jeg lige kan spørge, så nu prøver jeg her:
Jeg søger en ny Lenovo-bærbar og har ikke et gigantisk budget. Max 4000 kr. Jeg søger en bærbar som kan have photoshop (og derudover god plads til fotos og et par andre programmer såsom word. Den skal ikke bruges til spil).
Jeg har fundet en liste over systemkrav her: https://helpx.adobe.com/dk/photoshop/system-requirements.html

Har I nogle forslag til en bærbar som passer til mine ønsker og til mit budget? Helst Lenovo? Det vil være en stor hjælp, da jeg ikke aner hvad jeg skal kigge efter og hvordan jeg skal læse de systemkrav.

Mvh
Slater Ekspert
31. august 2020 - 06:57 #1
Jeg tror du får svært ved at finde hvad du ønsker til 4000 kr.
Den billigste Lenovo på Komplett der opfylder dine krav koster f.eks. 5500. Der er ikke ret mange til mindre end det, der har dedikeret grafikkort.

Er du villig til at kigge på brugt?
poko1 Ekspert
31. august 2020 - 07:46 #2
Enig med. #1
Og Hvis du ikke i forvejen har Photoshop og Office.? Så kommer de jo oven i prisen.
Idaida Juniormester
12. september 2020 - 23:28 #3
Hej igen,

Tak for svar! Nu har jeg læst flere guides og søgt på dedikeret grafikkort. Så kommer denne bærbar frem:
Lenovo IdeaPad 3 15ADA05

https://www.proshop.dk/Baerbar/Lenovo-IdeaPad-3-15ADA05/2869694?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine&gclid=CjwKCAjw4_H6BRALEiwAvgfzq_rU7eCwU10cLWBVmcGv0ORlQ_3eMN11liVWEucGqbpAuA3jdn_7MRoCoZ0QAvD_BwE

Mon den kan bruges for mig?
Slater Ekspert
13. september 2020 - 07:56 #4
Jeg ved ikke hvorfor den kom frem i den søgning, for den har ikke dedikeret grafikkort.

CPU'en er også meget svag, men overholder teknisk set kravene til Photoshop. Jeg tror bare du vil blive irriteret over en svag CPU alligevel.

Så nej.
poko1 Ekspert
13. september 2020 - 08:19 #5
Læg også mærke til dato for levering " forventet på lager 23-12-2020"
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.