theappledude Juniormester
31. august 2020 - 17:56 Der er 4 kommentarer

Nogen der har en varevogn der kan lejes?

Hej

Står og skal til og flytte møbler i sommerhuset. Der er tale om 2 sofaer (220 cm), 1 tv, 1 spisebord (280 cm) og lidt forskelligt, som dyner puder osv.

Har kigget lidt rundt på nettet, og det billigste jeg kan finde 798kr hos https://lejvarebil.dk -  da jeg skal flytte i weekenden. Synes godt nok det virker dyrt, for at køre 120km - og det er eks. benzin.

Nogen herinde der lejer deres varevogn ud privat? eller evt. kender en side, hvor man kan finde sådanne små udlejningsting.
milter Ekspert
31. august 2020 - 18:34 #1
Har du prøvet https://www.lejetlig.dk/ ?
theappledude Juniormester
31. august 2020 - 18:39 #2
@Milter - havde jeg helt glemt om! Tak
milter Ekspert
31. august 2020 - 18:40 #3
Eller hvad med https://freetrailer.com/dk/ , hvis nogen i vennekredsen har en bil med krog?
milter Ekspert
31. august 2020 - 19:05 #4
Lige en lille tilføjelse til #3. https://freetrailer.com/dk/ vil frygteligt gerne have dig til at downloade deres app til en mobiltelefon for at booke og aflevere traileren.

Jeg prøver at undgå den slags og har fundet ud af, at jeg ved at gå i "Nyt incognito vindue" på min computers Chrome browser kan omgå det. Når jeg så skal hente og aflevere traileren, går jeg bare til afhentningsstedets pult for den slags og fortæller dem, at min mobiltelefon ikke kan køre med deres app, hvilket er i fuld overensstemmelse med sandheden. Den har ingen internetforbindelse :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.