theappledude Juniormester
31. august 2020 - 17:56 Der er 5 kommentarer

Nogen der har en varevogn der kan lejes?

Hej

Står og skal til og flytte møbler i sommerhuset. Der er tale om 2 sofaer (220 cm), 1 tv, 1 spisebord (280 cm) og lidt forskelligt, som dyner puder osv.

Har kigget lidt rundt på nettet, og det billigste jeg kan finde 798kr hos https://lejvarebil.dk -  da jeg skal flytte i weekenden. Synes godt nok det virker dyrt, for at køre 120km - og det er eks. benzin.

Nogen herinde der lejer deres varevogn ud privat? eller evt. kender en side, hvor man kan finde sådanne små udlejningsting.
milter Ekspert
31. august 2020 - 18:34 #1
Har du prøvet https://www.lejetlig.dk/ ?
theappledude Juniormester
31. august 2020 - 18:39 #2
@Milter - havde jeg helt glemt om! Tak
milter Ekspert
31. august 2020 - 18:40 #3
Eller hvad med https://freetrailer.com/dk/ , hvis nogen i vennekredsen har en bil med krog?
milter Ekspert
31. august 2020 - 19:05 #4
Lige en lille tilføjelse til #3. https://freetrailer.com/dk/ vil frygteligt gerne have dig til at downloade deres app til en mobiltelefon for at booke og aflevere traileren.

Jeg prøver at undgå den slags og har fundet ud af, at jeg ved at gå i "Nyt incognito vindue" på min computers Chrome browser kan omgå det. Når jeg så skal hente og aflevere traileren, går jeg bare til afhentningsstedets pult for den slags og fortæller dem, at min mobiltelefon ikke kan køre med deres app, hvilket er i fuld overensstemmelse med sandheden. Den har ingen internetforbindelse :-)
seierup Novice
14. januar 2021 - 08:13 #5
Car2Go I køge tilbyder også leje af varebiler.

https://car2go-biludlejning.dk/koege/biludlejning/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.