lovebuine Mester
04. september 2020 - 17:33 Der er 9 kommentarer

gps tracker

skal bruge en gps tracker med real time tracker til min knallert og bil, der findes så mange på markedet en del kina crap og aner ikke hvad er godt eller dårligt. skal ikke være en tracker med noget md abon, skal være sådan man kan sætte sit eget simkort i og styre det via sin app på tlf eller pc.
claes57 Ekspert
04. september 2020 - 18:44 #1
jeg har en app på telefonen, og den tegner den kørte rute op med tider undervejs - så jeg bla kan teste, om det kan gøres hurtigere (beregnet til baneræs).
Gratis...
lovebuine Mester
04. september 2020 - 19:12 #2
hvordan skal den forstås? hvis min bil bliver stjålet, så kan jeg følge den real time på kortet?
claes57 Ekspert
04. september 2020 - 19:36 #3
ok - min kræver, at jeg er med i bil - men det virker.
Du vil have en dims, som virker ved fx tyveri. Se fx https://gsmteknik.dk/shop/22-gps-sporing/1634-gps-flaadestyring-kabel/
Montér den fx bag kofanger foran tilsluttet kørelys - så virker den når bil startes. Der findes andre, der kan køre på batteri som backup - men det er jo i begrænset tid, så de dør inden bilen er landet i Bulgarien.
CRKrogh Ekspert
07. september 2020 - 15:01 #4
Det kunne måske være en dims som denne her:

https://www.swisstrackgps.com/gps-tracker-app/
claes57 Ekspert
07. september 2020 - 15:39 #5
vedr sim-kort - tjek med din tlf-udbyder. Telmore har fx mulighed for ekstra data-kort (bruger data sammen med dit tlf-abonnement) for kun 29kr/md - men du skal nok have et data-abonnement, der dækker hele europa, og det vil være smart at kunne slå tracking fra hjemme, så du først aktiverer den når bil stjæles eller mens udlånt.
lovebuine Mester
07. september 2020 - 19:41 #6
den Swisstrack, ser dælmene god ud og kan faktisk utroligt meget, ligner bestemt ikke noget kina gøjl og kan installeres nærmest alle steder. den skal jeg have studeret lidt mere og samtidig finde ud af om jeg kan få et ekstra data simkort hos min udbyder.
lovebuine Mester
07. september 2020 - 20:21 #7
efter lidt søgning og et forum, var der flere advarsler fra folk at holde sig væk og de ikke modtager deres pakker og man ikke får tracking nummer osv og en havde poste billeder af den indeni, hvor det stod på kinesisk og de får ekstremt lave karaktere

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fw.gps.anytracking
https://www.trustpilot.com/review/www.swisstrack.org?languages=all

for 1000kr skal den jo være made in europe.
madklub Forsker
08. september 2020 - 08:41 #8
@claes57 Hvad hedder den app du nævner i #1 ?
claes57 Ekspert
08. september 2020 - 10:25 #9
Android: Digital Dashboard GPS Pro - du kan (udover meget andet) se hvor du er på kort, og hvis du vælger Track, så optegnes den kørte tur til du slår den fra igen.
https://play.google.com/store/apps/details?id=luo.digitaldashboardgps_pro&hl=da
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.