18. september 2020 - 11:19 Der er 1 kommentar og
1 løsning

HVIS/OG og talinterval

Jeg har et ark, hvor jeg indtaster 2 værdier - det arket skal er at give en samd falsk baseret på de to værdiers indbyrdes forhold. Hvis f.eks. værdi 1 er 12 så skal den vise sand hvis værdi 2 er under 2. Jeg bruger denne formel som virker:
=HVIS(OG($B$1>10;($B$2-1)<2);SAND; FALSK)

Nu vil jeg imidlertid gerne lave en anden beregning også som minder om ovenstående, blot med den forskel at jeg gerne vil have at første led $b$1 skal ligge mellem 8 og 10 samtidig med at den sidste del af udtrykket bevares. Hvordan skriver jeg dét.
Problemet er at det er en Hvis/og funktion. Hvis det var en ren HVIS så kunne jeg bare skrive flere hvis funktioner efter hinanden men det kan jeg vist ikke når det er HVIS/OG
Jan K Ekspert
18. september 2020 - 13:30 #1
=HVIS(OG($B$1>=8;$B$1<=10;$B$2-1<2);SAND; FALSK)
21. september 2020 - 12:19 #2
Den er løst - tak for hjælpen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.