Uvanga Ekspert
25. september 2020 - 18:36 Der er 2 kommentarer og
3 løsninger

Thunderbird mail vil have adgang og rettigheder til g-mail

Jeg er blevet anbefalet mail programmet Morzilla Thunderbird. Under opsætning kommer denne besked at Thunderbird vil have adgang til at læse-skrive-slette mine mails i g-mail. Er det noget jeg kan være tryg ved?
Se venligst screenshot af besked på :
https://ibb.co/y64nRWm
ole_madsen Ekspert
25. september 2020 - 19:30 #1
Ja, hvis du vil have den til at håndtere dine Mails fra Gmail, er du nok nødt til at give den tilladelse til det.
Uvanga Ekspert
25. september 2020 - 21:35 #2
Ok, det tror jeg nok liiiige jeg tænker over.
Slater Ekspert
26. september 2020 - 08:24 #3
Og ja, det er noget du kan være tryg ved. Thunderbird er open source og Mozilla er et stort og pålideligt firma på det område. Du kan være langt mere tryg ved at give det program adgang til dine mails, end du bør Google.
ole_madsen Ekspert
26. september 2020 - 16:54 #4
Jeg tænker også mit... - du vil gerne have Thunderbird til at håndtere din gmail, men du vil ikke give den adgang til det??

Jeg tror snarere du ikke har mødt den type godkendelse før... - i gamle dage skulle du konfigurere mailklienten (Thunderbird) op, hvor du angav server, brugernavn og password.
I stedet skal du i dag via Thunderbird, logge på din Google konto, for at give den samme godkendelse... - men i bund og grund er det det samme, som at du tidligere manuelt indtastede brugernavn og password ind i programmet.

Om det så er i Outlook, Windows Mail, eller Thunderbird kommer nærmest ud på det samme - jeg er enig med Slater i at Google i sig selv, høster flere informationer end Thunderbird gør... - så man kan sige du allerede er i "fælden" :-)
Uvanga Ekspert
26. september 2020 - 23:25 #5
Det lyder betryggende, det vil jeg prøve at sætte op ✔
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.