Mem Juniormester
26. september 2020 - 22:28 Der er 3 kommentarer

Chromecast lyd på pc, men ikke i højttaleren

Hej, jeg afspiller fim og lyd via min chropmecast på min projektor, men her er højttalerne ikke særlig gode. Derfor vil jeg gerne afspille lyden på min pc, men streame filmen via chromecast på min projektor. Har prøvet at vælge lydputenhed, men kan kun se pcens lydenhed. Hvordan får jeg dette til at fungere?

Hej/Michael
claes57 Ekspert
27. september 2020 - 08:08 #1
Min bror har sat lydanlæg til projektor, og placeret højtalere ved skærmen. Det virker enkelt og godt. En soundbar kan gøre det.
ole_madsen Ekspert
27. september 2020 - 09:06 #2
Som Claes57 skriver, skal du løse problemet ved projektoren. ChromeCast læser en datastrøm direkte fra datakilden - din PC er slet ikke indvolveret i at afspille mediet (med mindre filen ligger på PC´en - men så "hoster" PC´en blot filen, og afspiller den ikke).
Det er din ChromeCast der står for afspilningen, så teoretisk ville det være den du skal trække lyden fra - og da den kun findes i HDMI stikket, skal du enten have sat noget mellem ChromeCast og projector, eller løse det rent på projektoren.
Mem Juniormester
28. september 2020 - 19:44 #3
Tak for svarerne 🙂 Sætter højttalere til projektoren. Mener også, at jeg kunne afspille via en Bluetooth højttaler, men det havde vi kke lige med i sommerhytten.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.