kris75 Juniormester
28. september 2020 - 12:09 Der er 2 kommentarer

Hjælp til skadet ekstern harddisk

Hej
Jeg har en Samsung S1 mini 200GB, som er skadet og jeg ikke kan få filerne ud af (billeder). Når jeg sætter den eksterne til en Windows 10 pc, så kan jeg se disken og mapperne, men jeg kan ikke kopiere dem og så forsvinder harddisken igen i stifinder. Jeg har også prøvet EaseUS data recovery, men der forsvinder harddisken også fra når jeg prøver recovery. Harddisken kan jeg mærke og høre kører rundt, men stopper igen når den forsvinder ud af stifinder. Når den kører piver den dog.
Nogen der har et bud på hvordan jeg kan redde billederne ud derfra?
Mvh.
Kris
poko1 Ekspert
28. september 2020 - 12:22 #1
Er du sikker på at den får tilstrækkeligt Power?
Det er ikke alle USB Udgange der leverer nok!
derfor kan man bruge et USB Y kabel.
ole_madsen Ekspert
28. september 2020 - 12:26 #2
Hvis den konsekvent forsvinder når du prøver at tilgå den, kan du ikke selv gøre noget for at redde data ud. Tvært imod kan hvert sekund du har strøm på den, forværre standen for data - specielt hvis du siger den piver - pivelyden kommer af noget der slides inden i harddisken, og des mere der slides, des mindre data er der tilbage at hive ud.
Du kan være heldig at det "bare" kommer fra læsearmen, men der kan lige så godt være fragmenter fra sliddelen, der ligger og suser rundt i kabinettet.

Du må ud og finde en ekstern, der kan flytte skiverne over i et nyt kabinet... - en operation der koster alt fra 5 til 50.000,-

Jeg har personlig gode erfaringer med https://computer112.dk/ - han ved hvad han gør, men er ikke super dyr som eks. IBAS: https://www.ibas.com/dk/data-recovery/for-private/ - som til gengæld har en kæmpe organisation bag sig, og derfor er bedre til de svære opgaver...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.