teis Seniormester
28. september 2020 - 15:59 Der er 2 løsninger

Outlook

Hej

Har en kollega der stopper og i den forbindelse skal jeg have alle hendes mail under min mail, så jeg altid kan søge efter gamle mails når hendes mail bliver slettet. hvordan gøres det lettes?

Teis
ole_madsen Ekspert
28. september 2020 - 16:52 #1
Opret et privat mailarkiv (PST fil) på hendes PC/konto. Træk alle mails over i dette arkiv, og luk outlook.

Nu kan du flytte filen over på din PC og åbne den i din Outlook.

Afhængig af hvordan jeres mailsystem er designet (om der er begrænsninger på), kan du så evt. vælge at trække dem over i en mappe under din egen mailboks.

Læs nærmere om PST filer her: https://support.microsoft.com/da-dk/help/287070/how-to-manage-pst-files-in-microsoft-outlook
kurtba Ekspert
28. september 2020 - 21:26 #2
Sagt på en anden måde.
Åben Outlook på hendes pc.
Gå i Filer og vælg Åbn og Eksporter
Vælg Eksporter/importer
Vælg Eksporter til en fil
Vælg Outlook-datafil (.pst)
Vælg den mappe som skal eksporteres. Hvis der er undermapper til hendes Indbakke, så sørg for, at der er flueben forneden ved Medtag undermapper
Så kommer til sidst muligheden for at navngive mappen, samt hvor den bliver eller skal placeres. Hvis ikke man ændrer navnet kommer den til at hedde backup.pst. Så skal man bare lige bemærke, hvor den bliver lagt henne.
Herefter kopieres den over til din pc, hvor du så åbner outlook.
Gå i Filer og vælg Åbn og Eksporter
Vælg Eksporter/importer
Der vælger du Importer fra et andet program eller en anden fil
Vælg Outlook datafil (.pst)
Så kommer en boks frem, hvor du sætter stien til det sted, hvor filen fra kollegaen ligger.
Tryk på næste og gennemfør importen.
Inde i din Outlook vil du herefter under dine egne mapper kunne se, at kollegaens konto nu er importeret og ligger med samme oplysninger, som pgl. havde på sin. Indbakke og undermapper vil være placeret som de var før.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.