1Dorte Professor
10. oktober 2020 - 18:17 Der er 2 løsninger

Kan man se, hvornår en internetside sidst er blevet opdateret?

Hej
Er det muligt at se, hvornår en internetside sidst er blevet opdateret?
Mvh. Dorte
Blød trafikant Professor
10. oktober 2020 - 18:38 #1
Fandt dette på nettet...(oversat i Google)...

Åbn websiden i en browser, som du vil finde den sidst opdaterede dato. Gå til adresselinjen, og skriv kommandoen "java script: alert (document. LastModified)" i slutningen af ​​URL'en. Tryk på enter for at se en popup, der viser den sidst opdaterede eller ændrede dato for siden.
Slater Ekspert
10. oktober 2020 - 18:38 #2
Ikke pålideligt.

Sider sender som regel en last-modified header med som du kan læse, men selvom det er standard er det ikke noget krav at en side skal gøre det, og serveren kan være indstillet til at lade være. Samtidig er det ikke pålideligt på dynamiske sider som f.eks. Eksperten, hvor du ikke ved om tidspunktet bare er sidst en dynamisk side er blevet tilgået.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
HP oplever massiv pc-efterspørgsel under corona: "Den største udfordring er tilgang til produkter"
HP Inc. har oplevet massiv efterspørgsel på selskabets bærbare computere det seneste halvår. Fra den danske landechef, Peter Møller Kristensen, lyder det, at 2020 har været et godt år, hvor den største udfordring har været at få nok produkter hjem.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.