Allan Kent Novice
17. oktober 2020 - 05:00 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Gaming med ondt i ryggen

Jeg har et problem i ondt i ryggen(specielt lænden) når jeg gamer. Det er noget med at blive ivrig og hænge ind over bordet, og tættere på monitoren. Jeg har ovevejet noget i stil med https://korrektholdning.dk/holdningskorrigerende-toej/ men jeg tænker at en ergonomisk gamerstol er bedre? som f.eks. https://www.pricerunner.dk/sp/paracon-brawler.html eller noget lignende. Er der nogen der har erfaringer med, om de er prisen værd, eller er en billigere stol lige så god?
stjans Professor
17. oktober 2020 - 08:56 #1
Få dig en stol med god lændestøtte - og træn i at sidde rigtigt på stolen (bagdelen helt tilbage - ikke nærmest ligge ned på stolen) !!...

*Bare jeg ikke fik krænket nogen her.....*

Om det er en decideret gamer-stol eller ej er ikke så vigtigt (de fleste af de dyrere har dog en rigtig god sidde-komfort).
Allan Kent Novice
17. oktober 2020 - 13:01 #3
Hej Stjans.
Tak for rådet :) jeg skal helt sikkert arbejde på siddestillingen, og mest af alt på at holde den. Også tak til dig Claes57, det er interessant, især det om ”rytter-stolen” som jeg ikke kendte til.
claes57 Ekspert
17. oktober 2020 - 13:39 #4
Hos nogle kontorforsyninger kan man låne en stol på prøve - bare find en butik i dit område, og spørg hos dem. De er så også lidt dyrere end fx Harald Nyborg, service koster.
bvirk Forsker
18. oktober 2020 - 00:22 #5
Har ikke de sidste 20 år, når det er ved et bord, siddet på andet end hvad her omtales som 'The original kneeling chair'
https://www.varierfurniture.com/en_dk/
Det ser ud til produkteterne stammer fra denne herre:
https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Opsvik
De er nok helt billige - tror jeg gav omkring 2000,- midt 1990'erne.
Ser ud til der en billigere model her
https://www.24hshop.dk/hjem-og-fritid/ovrigt-hjem-fritid/ergonomisk-knstol-sort
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lancerer for første gang robot baseret på kunstig intelligens: Skal skære op mod 400 timers tastearbejde væk
En ny RPA-robot skal effektivisere sagsbehandlingen hos Motorstyrelsen med op mod 400 timer mindre tastearbejde årligt. Robotten er udviklet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens store kunstig intelligens- og RPA-afdeling, der nu vil sætte endnu mere turbo på kunstig intelligens i RPA-løsninger.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få øjeblikkelig og brugbar sikkerhedsindsigt med SIEM i skyen
En stigende del af virksomhedens kritiske IT-infrastruktur og applikationer driftes som hybridløsninger eller leveres online som SaaS eller PaaS. Alligevel er mange sikkerhedsprodukter stadig on-premise-baserede, tunge at implementere, kræver løbende vedligehold, er svære at overskue og bliver slet ikke udnyttet effektivt – hvis de da overhovedet installeres. Men det er under hastig forandring. Gartner venter, at 80% af alle Security Information and Event Management-løsninger (SIEM) om højst fem år vil have kernefunktioner, der udelukkende leveres via skyen, og det er der gode grunde til. Cloudbaseret SIEM er mere agilt, lettere at implementere, trækker på både AI og flere datakilder, er enkle at skalere og giver et markant bedre og mere prioriteret overblik over aktuelle trusler. Læs meget mere i denne hvidbog.