viking69 Novice
17. oktober 2020 - 16:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

spilleenheder (svarer ikke)

Windows 10 spilleenheder er begyndt at (svarer ikke). Jeg har 3 gaming devices tilsluttet via USB, men det står og veksler i mellem at det svarer og ikke svarer. Jeg har pillet de 3 gaming devices ud af computeren, men det gør ikke nogen forskel.

Det er et problem som har stået på 2-3 ugers tid. Jeg ved ikke om det har stået på så længe, men jeg opdagede det ved, at i det flysimulator spil jeg bruger ofte, begyndte at fryse pludseligt. Det er helt tilfældigt hvornår det gør det, og det har ikke noget at sige om det er ved høj belastning eller ej. Jeg opdagede tilfældigt ved at en gang jeg måtte lukke flysimulatoren ned med ctrl+alt+delete, så var spilleenheder vinduet åbent, men det svarede ikke. Her efter har jeg fokuseret på dette problem, at spilleenheder ikke svarer.

Efter start/genstart af computer, kan jeg gå ned og skrive spilleenheder i søgefeltet i Windows 10, og så kan der gå måske 3-4 minutter inden vinduet med spilleenheder kommer frem. Dette uanset om mine gaming devices er tilsluttet eller ej.

Til orientering har jeg for nyligt kørt en større Windows 10 opdatering, samt NVIDIA driver opdatering. Ved ikke om det kan have noget at sige? Ellers kører computeren uden problemer overhoved. Og nej, der er ikke virus på computeren.

Mvh
Henrik
ErikHg Ekspert
17. oktober 2020 - 17:22 #1
Du nævner "en større opdatering". Jeg kunne forestille mig at det er version 2004 der er installeret. Den tidligere version (1909) ligger derefter som Windows Old. og optager plads på harddisken.

https://support.microsoft.com/da-dk/windows/slette-din-tidligere-version-af-windows-f8b26680-e083-c710-b757-7567d69dbb74

Der står at Windows Old. slettes efter 10 dage, men så vidt jeg ved er dette ikke altid tilfældet, og så bliver der optaget unødvendig diskplads.
Prøv og at kør CCleaner, der fjerner unødvendige filer.

https://www.ccleaner.com/ccleaner/download
viking69 Novice
17. oktober 2020 - 19:20 #2
Hej ErikHg

Jeg har fået løst problemet selv :-)

Du har helt ret m.h.t. den større opdatering er den version du henviser til. Men det var ikke problemet. Jeg har simpelthen siddet og googlet frem og tilbage, og så pludselig fandt jeg en side, hvor en havde løsningen.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/controller-configuration-window-freezing-unable-to/8c0d8df6-a1fa-450e-99b6-9450c7bf1b42

Jeg har udskiftet mit tastatur med et nyt fra Corsair, men jeg må indrømme at jeg ikke havde det i mine tanker. Tastaturet virker fint, har ikke problemer med at "svarer ikke", så det havde jeg slet ikke fokus på. Ikke før jeg så ovennævnte link.

Efterfølgende gik jeg ind og opdaterede firmwaren, den er her fra starten af oktober 2020, og vupti, så er alle problemer løst.
ErikHg Ekspert
17. oktober 2020 - 19:37 #3
Godt du fik problemet løst :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.