liongate Praktikant
18. oktober 2020 - 14:40 Der er 1 kommentar

Køb af Navision C5, kan du hjælpe mig? :-)

Kan du hjælpe mig? :-)

Hvor kan jeg købe (det gamle) Navsion C5 software?

Gerne brugt.

Med håbet om en dejlig dag  :-)
ADDCON-C5 Seniormester
18. oktober 2020 - 15:03 #1
Davs,

Det 'gamle C5' også nu kaldet klassisk C5, kan ikke længere købes. Den sluttede ved ver. version 2012for da nogle år siden.

Man kan ikke direkte handle med 'brugte' c5 licenser. Dette tillader Microsoft's licensregler ikke. Hvis du skal have fat i en sådan licens, kræves det at du overtager hele den virksomhed, som licensen tilhører/er købt til.  Dette er normalt ikke praktisk muligt.

Erik Damgaard som i sin udviklede C5 har lavet et nyt program, kaldet Uniconta. dette ligner i sin funktionalitet den gamle C5, men kan selvfølgelig meget mere, da det er et rent Windows orienteret program. (Den gamle C5 blev i sin udviklet under MS-DOS).

Uniconta, som Erik Damgaard laver er virkelig en værdig afløser for den gamle C5 og udkonkurrere alle andre økonomiprogrammer med hestelængder.

Jeg har solgt og serviceret C5 i næsten 30 år og gør det stadig, men den nye Uniconta, den er værd at kigge på.

Du kan hente en gratis demoversion her:

https://www.uniconta.com/da/registering-for-partner/?c=dk&pid=26

Hvis du bruger ovenstående link, kan jeg smide nogle demodata på den, taget fra demoregnskabet i den gamle C5.

Ellers er du velkommen til at skrive for info:  info@addcon.dk eller
ringe 64 41 60 97 for en snak om Uniconta.

MVH
Peter Agger
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.