liongate Praktikant
18. oktober 2020 - 14:40 Der er 1 kommentar

Køb af Navision C5, kan du hjælpe mig? :-)

Kan du hjælpe mig? :-)

Hvor kan jeg købe (det gamle) Navsion C5 software?

Gerne brugt.

Med håbet om en dejlig dag  :-)
ADDCON-C5 Seniormester
18. oktober 2020 - 15:03 #1
Davs,

Det 'gamle C5' også nu kaldet klassisk C5, kan ikke længere købes. Den sluttede ved ver. version 2012for da nogle år siden.

Man kan ikke direkte handle med 'brugte' c5 licenser. Dette tillader Microsoft's licensregler ikke. Hvis du skal have fat i en sådan licens, kræves det at du overtager hele den virksomhed, som licensen tilhører/er købt til.  Dette er normalt ikke praktisk muligt.

Erik Damgaard som i sin udviklede C5 har lavet et nyt program, kaldet Uniconta. dette ligner i sin funktionalitet den gamle C5, men kan selvfølgelig meget mere, da det er et rent Windows orienteret program. (Den gamle C5 blev i sin udviklet under MS-DOS).

Uniconta, som Erik Damgaard laver er virkelig en værdig afløser for den gamle C5 og udkonkurrere alle andre økonomiprogrammer med hestelængder.

Jeg har solgt og serviceret C5 i næsten 30 år og gør det stadig, men den nye Uniconta, den er værd at kigge på.

Du kan hente en gratis demoversion her:

https://www.uniconta.com/da/registering-for-partner/?c=dk&pid=26

Hvis du bruger ovenstående link, kan jeg smide nogle demodata på den, taget fra demoregnskabet i den gamle C5.

Ellers er du velkommen til at skrive for info:  info@addcon.dk eller
ringe 64 41 60 97 for en snak om Uniconta.

MVH
Peter Agger
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.